Book Harske Hubbi på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

HARSKE HUBBI

KENDT FRA POLLE FRA SNAVE

Selvom det er mange år siden, at Harske Hubbi blev kendt i “Polle fra Snave” og ”Polle Fiction”, så er der stadig liv i ham. Han spiller fortsat 80’er musik og taler fynsk hen over pladerne. Claus Skyttes er manden bag karakteren Harske Hubbi, og han har tidligere været vært på P3, inden han blev kendt som Harske Hubbi i filmen Polle Fiction.

Harske Hubbi en sydfynsk herlig humørbombe, der leverer ”satisfaction” med en total i orden musiksmag-smag-smag. Han spiller alle de største hits, og han kan lave et festligt indslag. Der skal stilles et DJ-anlæg til rådighed, mens Harske Hubbi medbringer underholdningen. Det er det perfekte komiske indslag til firmafesten, temafesten eller bare et arrangement, hvor gæsterne altid er klar til at: ’Ab mæ hænnerne’.

Harske Hubbi Pris

Det er naturligvis væsentligt at kende til prisen på den underholdning, som skal bookes til det kommende arrangement. Prisen på booking af Harske Hubbi kan variere i forhold til længden på underholdningen, specifikke datoer og lokationen. Det nemmeste er derfor at kontakte os med de relevante oplysninger, så vi vil være mere end behjælpelige og oplyse prisen for at booke Harske Hubbi til lige netop dit arrangement.

Book Harske Hubbi

Hos Showbizz Danmark er du altid velkommen til at kontakte os på 70 27 03 07, hvor du kan få gode råd og inspiration til din næste begivenhed.  Så skal der være nostalgisk stemning med fart over feltet, så book Harske Hubbi til din næste, festlige begivenhed. ’ Så æ det u på dansgulvet’, som Harske Hubbi helt sikkert vil sige, når han står bag DJ-anlægget med sin total i orden musiksmag-smag-smag.

Galleri
Video
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters