Book Daniel Odvig - Trylleshow på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Daniel Odvig - Trylleshow

Daniel Odvig tryllebinder børn og voksne

Når Daniel Odvig optræder med sit geniale trylleshow har han en fantastisk evne til at leve sig ind i situationen og underholde børnene. Daniel Odvig er en unik entertainer, som konstant finder på nye og sjove indslag til sine shows, som altid er professionelle og med stor indlevelse. Book Daniel Odvig – Trylleshow til fx en privat børnefest eller en firmafest, hvor Daniel Odvig tryller fra scenen og inviterer børnene med i legen. Der er mange muligheder for at tilpasse showet til netop jeres arrangement. Specielt til børnene har Daniel Odvig sammensat et virkelig morsomt og spektakulært show, hvor han kombinerer sine geniale tryllekunster med morsomt bugtaleri - til stor glæde for både børn og voksne. En dygtig tryllekunstner kan ikke det hele selv, så derfor sørger Daniel for, at publikum involveres i hans shows, for der skal jo altid bruges dygtige assistenter. Et af højdepunkterne i Daniels trylleshows, er når en af publikum inviteres op på scenen for at deltage i et af de sjove indslag. Det er super sjov underholdning - ikke kun for den heldige på scenen, men også blandt publikum. Og så er det altså ikke altid helt nemt at finde ud af hvordan tryllerierne udføres, for Daniel Odvig er en rigtig dygtig tryllekunstner, som elsker at forbavse sit publikum.

Tryl med Daniel Odvig

Daniel er en ultra professionel performer, som hver gang han træder ind på scenen, gør sit ypperste for at underholde alle i selskabet. Hans shows kan tilpasses alle steder uanset størrelse og publikum og Daniel Odvig har optrådt ved adskillige lejligheder til både festivaler, private fester, virksomheds-arrangementer, byfester og i forlystelsesparker. Publikum kan glæde sig til en engageret entertainer, som sørger for en fantastisk performance med stor humor og skøre indslag. Alle vil med garanti grine og more sig undervejs, ligesom publikum vil undres over de mange mærkelige tryllekunster, som ikke helt kan forklares, men skal opleves live. Med sig på scenen har Daniel Odvig altid sin lidt skøre ven, Louie, som et drillende indslag i showet.

Sådan booker du Daniel Odvig

Daniel Odvig elsker at optræde og det ses og mærkes tydeligt i alle hans shows. Han har en helt fantastisk evne til at snyde publikums sanser og efterlade alle i salen med fornemmelsen af: "Hvordan gjorde han lige det?". Men det kan ikke forklares. Det skal opleves. Ideerne og kreativiteten vælter ud af Daniel, som konstant finder på nye og sjove indslag til sine shows. Én ting er sikkert - alle i salen får noget at tænke over og grine af - og det gælder både børn og voksne. Er du interesseret i at vide mere om Daniel Odvig og hans trylleshows, er du velkommen til at kontakte os. Du kan benytte formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07. Alternativt kan du skrive til os på showbizz@showbizz.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigt.
Daniel Odvig optræder også med et super hyggeligt juleshow og et sjovt ballonshow.
Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Daniel Odvig - Trylleshow, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Daniel Odvig - Trylleshow på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters