Book Daniel Odvig - Ballonmester Prik på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Daniel Odvig - Ballonmester Prik

Finurlige balloner med Ballonmester Prik

Daniel Odvig - i skikkelse af Ballonmester Prik - er en super sjov og meget underholdende børne-entertainer. Han har en ultra livlig fantasi, som han bl.a. bruger på at lave de smukkeste og mest farverige ballondyr til børnene. Ballonmester Prik har et godt tag på børnene, er opmærksom og nærværende og det ses og mærkes tydeligt, at han elsker at optræde og give børnene en god oplevelse.

Daniel Odvig har optrådt til en lang række arrangementer over hele landet og får altid gode anmeldelser og rosende ord med fra arrangørerne.Hans kreativitet kender ingen grænser og han tager gerne imod ønsker fra børnene, som naturligvis får lov at tage deres ballondyr med hjem. Ballonmester Prik tager ud til mange forskellige arrangementer og optræder derfor både til firma-arrangementer, byfester, private fester og meget andet. Du kan altid kende Ballonmester Prik, når han med et stort smil træder ind blandt publikum i sit prikkede jakkesæt og sin fine bowlerhat. Ballonmester Prik kan forme de mest fantastiske ballondyr til børnene og undervejs laver han sjov og ballade med børnene. Det er et sjovt og hylende morsomt show fra start til slut og specielt børn i alderen 2 til 10 er vilde med Ballonmester Prik.

Sjov og ballade med Ballonmester Prik

Når Daniel Odvig går på scenen som Ballonmester Prik sker det altid med stort overskud og et venligt blik i øjet. Han er klar fra første sekund til at lave de fineste ballondyr til børnene, som flokkes om ham. I sit meget opsigtsvækkende prikkede jakkesæt, er Ballonmester Prik et oplagt trækplaster til børnefesten. Ballonmester Prik har en helt vanvittig god fantasi og det kombinerer han kreativt med et stort udvalg af ballondyr, som han hurtigt former til børnene. Undervejs er der masser af plads til sjov, ballade og skøre indslag. Ballonmester Prik er altid i godt humør og lysten til at optræde stråler ud af ham når han er på scenen. Han har et godt tag på børnene og glæder sig til at give dem et godt show.

Sådan booker du Ballonmester Prik

Du kan booke Ballonmester Prik til et væld af forskellige begivenheder, temaer og arrangementer rundt omkring i hele Danmark. Du kan fx. booke Ballonmester Prik til en børnefest, til et firma-arrangement, en byfest eller noget helt andet. Det er også muligt at booke Ballonmester Prik til en temafest, hvor han medbringer balloner til lejligheden, fx. halloween, påske og jul. Er du interesseret i at vide mere om Ballonmester Prik og Daniel Odvigs andre shows: Trylleshow og Juleshow, er du velkommen til at kontakte os. Du kan benytte formularen her på siden eller ringe til os på tlf. 70 27 03 07. Alternativt kan du skrive til os på showbizz@showbizz.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigt.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Daniel Odvig - Ballonmester Prik, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Daniel Odvig - Ballonmester Prik på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters