Book Pingos Juleshow på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Pingos Juleshow

Komplet juleshow med julemand, julenisse og gaveregn

Med Pingos juleshow får man en komplet juleoplevelse, der går langt ud over det sædvanlige. Med et festligt program, der inkluderer både julemand, julenisse og en regn af gaver, er dette et total-event, der virkelig fanger julestemningen. Vi tilbyder fleksible sammensætninger af showet, der garanterer underholdning for både børn og voksne.

Showet begynder med Pingo, som ankommer i strålende julehumør og iført et imponerende julemandskostume, der straks sætter den rette stemning. Han inviterer alle børnene til at danse omkring juletræet og sørger for, at alle har sanghæfter og nyder den festlige musik med et professionelt lydanlæg.

Tryllerier med Nissen Pingo

Derefter går Nissen Pingo på scenen og tryller sig ind i alles hjerter. Han er ikke bare en dygtig tryllekunstner, men også en habil bugtaler og en mesterlig ballonklovn, der skaber forventning og glæde hos alle tilskuere. Pingo optræder igen i et charmerende kostume og medbringer en hel masse overraskelser til publikum.

Til sidst vender julemanden tilbage for at tilføje endnu mere magi til festen. Han hygger sig med børnene, deler muligvis gaver ud, hvis arrangøren har forberedt det, og kan endda arrangeres til at tage få taget fotos med alle børnene.

Book Pingos Juleshow

For at sikre dig den perfekte julefest, hvor alle detaljer er på plads, kan du kontakte os på telefon 70 27 03 07 eller via mail på showbizz@showbizz.dk. Vi står klar til at hjælpe med at arrangere den ideelle juleunderholdning, besvare spørgsmål om priser, ledige datoer og meget mere.

Vi tilbyder mange forskellige julemænd, former for juleunderholdning og musik.

Gør din jul ekstra speciel med Pingos Juleshow – en oplevelse fyldt med sjov, magi og varme juletraditioner!

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Pingos Juleshow, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Pingos Juleshow

Charlotte Nybjerg, H. Lundbeck A/S

"Vi havde en fantastisk dag, og der er kommet flere gode tilbagemeldinger om, at Pingo var super god til børnene, så stor succes"

Camilla Hunter HR- og kommunikationschef. Ole Jepsen A/S

"Vi har haft fornøjelsen af et fantastisk samarbejde med Pingo/Julemanden. Allerede fra første telefoniske kontakt mærkede vi, at vi var i trygge hænder, og tilliden til, at det ville blive et vellykket arrangement, voksede. Arrangementet var rettet mod en bred aldersgruppe fra 1-65 år, og det var imponerende at se, hvordan entertaineren formåede at engagere og underholde alle. Pingo viste en unik evne til at etablere en dialog med børnene, og hans tilgang skabte en livlig og festlig atmosfære. Julemanden spillede sin rolle med perfektion og formåede at sprede juleglæde med sit autentiske og gennemførte karakterportræt. Bedst af alt var, at alle havde en oplevelse af, at det ikke var den samme person i begge roller. Det er tydeligt, at Pingo /Julemanden er en dedikeret og professionel entertainer, der forstår at skabe en mindeværdig oplevelse for både børn og voksne. Efter denne succesfulde begivenhed tøver vi ikke med at benytte os af Pingo igen. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til alle, der overvejer at booke ham. Pingo skabte glæde og sjov for alle deltagerne og gjorde vores arrangement til en uforglemmelig oplevelse."

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Mads sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Mads Staun Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?