Book Hr. Plys - Juleshow på 70 27 03 07 - Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Hr. Plys - Juleshow

Juleshow med trylleri, drilleri og bugtaleri

Hr. Plys optræder med et målrettet juleshow, hvor han er udklædt som nisse. Når Hr. Plys går på scenen, er der underholdning for alle pengene. Tempo, komik, trylleri, bugtaleri og magi i en blandet cocktail. Ungerne er helt vilde, når de oplever Hr. Plys.

Hr. Plys er børnenes ven. Uanset hvor han optræder i Danmark, spreder han fryd og glæde blandt børnene, og selv de voksne må overgive sig for denne charmerende tryllekunstner, som i anledning af julen selvfølgelig har drysset julestemning over hele showet.

Et af de mest populære shows, som Hr. Plys optræder med, er hans ballon-, trylleri- og bugtaler-show. Et show, der henvender sig til alle. Børnene er ellevilde, når Hr. Plys trækker den sjove gris Gert op af kufferten. Showets højdepunkt er helt sikkert bugtaler-nummeret med Gert, der laves i en særlig juleudgave. Derudover laver Hr. Plys sjove tryllerier, ballondyr, og han tager selvfølgelig børnene med op på scenen, hvor de bliver involveret i showet.

Hr. Plys kan også bookes med et samlet koncept til juletræsfesten, hvor der både indgår show, julemand samt sang og dans om juletræet. I dette koncept kommer Hr. Plys med færdig musik til dans om juletræet, sanghæfter til uddeling, og selvfølgelig tager han Julemanden med under armen.
Udover dans om juletræet, evt. uddeling af godter eller gaver, oplever publikum selvfølgelig også det populære børneshow.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Hr. Plys - Juleshow, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?