Book Kælkebakken på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kælkebakken

Sus på kælkebakken hele året rundt

Oplev Danmarks eneste mobile kælkebakke, der altid tiltrækker stor opmærksomhed, uanset om det er sommer eller vinter. Denne unikke attraktion giver dig mulighed for at suse ned ad bakken med høj hastighed året rundt.

De nyeste modeller af kælkebakken er top-tunede og har to separate baner samt en centralt placeret trappe. Med de medfølgende kælke, også kendt som bobslæder, behøver børnene blot at stille sig i kø og vente på deres tur til en spændende tur ned ad bakken. Når de når bunden, stopper kælken automatisk af sig selv.

Lej kælkebakken

Kælkebakkens kunstige sneunderlag er lavet af et specielt udviklet materiale, der sikrer optimale køreforhold i enhver type vejr, både indendørs og udendørs.

For din sikkerhed og fornøjelse udlejes kælkebakken kun med opsyn. Lejeperioden er 4 timer, inklusive en pause. Pladsbehovet er 13 x 4 x 5,5 meter, og der kræves 220 volt strøm med 13 A tilslutning.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan skræddersy vores tilbud til netop dit arrangement.

Book forlystelsesaktiviteter

Showbizz Danmark tilbyder et bredt udvalg af hoppeborge, forlystelsesaktiviteter og sjov underholdning, som vil glæde både børn og voksne. Uanset om du planlægger en børnefødselsdag, juleunderholdning eller et stort offentligt event, er vi klar til at hjælpe med at finde det perfekte tilbehør, der lige gør dét ekstra til din fest.

Ring til os på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk. Vores team står klar til at besvare dine spørgsmål, give rådgivning.

Print

Ønsker du priser på Kælkebakken, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?