Book Acoustic Corner på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Acoustic Corner

Akustisk og energisk liveoptræden!

Acoustic Corner er et orkester bestående af erfarne musikere, der bringer en unik og livlig blanding af nye og gamle numre i akustiske fortolkninger til scener i hele Danmark. Med deres motto, ”vi skaber et hyggeligt hjørne til dit arrangement”, tager Acoustic Corner publikum med på en musikalsk rejse, som vil få fødderne til at trampe og hjerterne til at synge.

Medlemmene i Acoustic Corner er alle erfarne musikere, som har spillet sammen i mange sammenhænge de sidste tre årtier, men som i denne konstellation har udviklet en enestående kemi og sammenspil, hvilket smitter langt ud over scenekanten. Hver koncert skal være en unik oplevelse, fyldt med energi, lidenskab og charme.

Acoustic Corner

Acoustic Corners musik er blidt beskrevet som både nostalgisk og eftertænksomt, og det er ikke overraskende, at bandet har et stadigt voksende publikum i hele Danmark.

Bandet består af:
Anette Ferslev Bojsen - Vokal & Guitar
Jesper Steensbeck - Guitar & Kor
Henry Dam Kristensen - Klaver
Peter Bang-Rønne - Bas & Kor
Axel Bornhøft Sommerby - Cajon & Kor

Book Acoustic Corner

Skal du afholde et hyggeligt arrangement eller en festlig begivenhed, hvor en akustisk liveoptræden skal sætte stemningen, så book Acoustic Corner. Tag kontakt til os hos Showbizz Danmark ved at ringe på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk, så hjælper vi jer på rette vej mod at booke unik underholdning.

Du er også altid velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål angående pris og ledighed på andre af vores artister og underholdningsmuligheder. Følg med på vores Instagramprofil og YouTube-kanal, hvor vi deler en masse spændende opslag, som måsle kan give dig inspiration til dine fremtidige events.

Acoustic Corner glæder sig til at give jer en akustisk koncertoplevelse!

Galleri
Video
Pris
Print
Pressefoto_farve

Ønsker du priser på Acoustic Corner, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters