Book Anders Fjelsted på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Anders Fjelsted

Stand-up med menneskelighed og glimt i øjet

Anders Fjelsted er en af landets mest aktive stand-up-komikere. Han er en type, alle kan lide med sin charmerende, selvironiske og positive stil. Han er dér i livet, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre. Samtidig er lejligheden i det hippe cafekvarter blevet til hus med have i provinsen.

Anders Fjelsted kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Bag det drengede ansigt snurrer et hurtigt hoved, der både kan sætte sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum.

Komiker Anders Fjelsted

Måske har du set ham i forbindelse med, at han har været vært for ”DM i Stand-up” flere gange. Ligeledes har han, ligesom flere af sine kolleger, deltaget i Comedy Aid hvert år siden 2001. Desuden har han arbejdet som radiovært på P3, Nova FM og the Voice. Yderligere udgiver han podcasten ”Fjelles fodboldfjol” på Lytbar.dk.

Anders' stil er charmerende og nærværende og ikke mindst skarpladt komik, men med sin evne til at improvisere og reagere på sit publikum skaber han en unik og mindeværdig oplevelse hver gang. Der er garanti for et sjovt og menneskeligt show, hvis Anders Fjelsted skal på scenen til jeres næste arrangement.

Anders Fjelsted booking

Ved at booke Anders Fjelsted gennem Showbizz Danmark får du ikke kun adgang til en dygtig og erfaren komiker, men også professionel rådgivning og vejledning fra vores dedikerede team. Vi står klar til at hjælpe dig med at arrangere den perfekte begivenhed med Anders Fjelsted, uanset om det er en firmafest, en jubilæumsfejring eller en comedy-aften. Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe et arrangement, der vil få dine gæster til at grine og tale længe efter!

Se meget mere til vores dygtige musikere og til vores store udvalg af underholdning her på siden, men også på Instagram og på YouTube.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Anders Fjelsted, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?