Book Sinatra Syndicate på tlf 70 27 03 07 - Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Sinatra Syndicate

Autentisk Frank Sinatra Tribute

Sinatra Syndicate er en fantastisk hyldest til Frank Sinatra, og er det eneste orkester, der fokuserer 100% på Frank Sinatras sange.
Forsanger Henrik Egholm imponerer med sin indsats i både de stille ballader og de store koncertnumre.

Derudover er han en fantastisk entertainer, og under hans show vil man også få sjove historier og anekdoter fra Frankies liv. Bandet er naturligvis iklædt smoking på scenen, og de leverer fuld swing´n´dance garanti til dit arrangement, når de er på scenen.

Sinatra Syndicate opstod i år 2000 og har spillet et stort antal jobs for firmaer, private samt på offentlige scener over hele landet. Som publikum har de haft toppen af dansk erhvervs- og kulturliv, adskillige ministre og ikke mindst utallige feststemte mennesker.

Sinatra Syndicate kan både fås som trio, der er oplagt til bryllup, reception m.v. Bandet spiller også som kvintet, et femmandsorkester, som passer rigtig godt til spillesteder, en firmafest, som hotelunderholdning, en rund fødselsdag og lignende. Du kan også opleve det helt store bigband, hvor kvintetten bliver udvidet med en seksmands stor blæsersektion – det er meget imponerende!

Book Sinatra Syndicate

Du og dine gæster kan altså opleve Sinatra Syndicate i den helt rette konstellation, der passer til lige netop dit arrangement. Enhver festlig begivenhed er oplagt at krydre med jazzede toner og swing, som Sinatra Syndicate er det oplagte band at booke til anledningen.

Kontakt Showbizz Danmark og lad os arrangere dit event med den rette underholdning og fantastisk musik. Vi besvarer spørgsmål af enhver karakter såsom pris og ledige datoer. Ring til os på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk, så er vi dig behjælpelig med at booke Sinatra Syndicate.

Følg meget gerne med på vores Instagramprofil og YouTube-kanal, hvis du mangler inspiration til musikalske indslag, komiske optrædener og sjov underholdning i fremtiden.

Galleri
Video
Pris
Print
mand med mikrofon.2 Band indendørs ved rødt bagtæppe
Band i telt med 5 mænd

Ønsker du priser på Sinatra Syndicate, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?