Book Sinatra Syndicate på tlf 70 27 03 07 - Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sinatra Syndicate

Autentisk Frank Sinatra Tribute

Sinatra Syndicate er en fantastisk hyldest til Frank Sinatra, og er det eneste orkester, der fokuserer 100% på Frank Sinatras sange.
Forsanger Henrik Egholm imponerer med sin indsats i både de stille ballader og de store koncertnumre.

Derudover er han en fantastisk entertainer, og under hans show vil man også få sjove historier og anekdoter fra Frankies liv. Bandet er naturligvis iklædt smoking på scenen, og de leverer fuld swing´n´dance garanti til dit arrangement, når de er på scenen.

Sinatra Syndicate opstod i år 2000 og har spillet et stort antal jobs for firmaer, private samt på offentlige scener over hele landet. Som publikum har de haft toppen af dansk erhvervs- og kulturliv, adskillige ministre og ikke mindst utallige feststemte mennesker.

Sinatra Syndicate kan både fås som trio, der er oplagt til bryllup, reception m.v. Bandet spiller også som kvintet, et femmandsorkester, som passer rigtig godt til spillesteder, en firmafest, som hotelunderholdning, en rund fødselsdag og lignende. Du kan også opleve det helt store bigband, hvor kvintetten bliver udvidet med en seksmands stor blæsersektion – det er meget imponerende!

Book Sinatra Syndicate

Du og dine gæster kan altså opleve Sinatra Syndicate i den helt rette konstellation, der passer til lige netop dit arrangement. Enhver festlig begivenhed er oplagt at krydre med jazzede toner og swing, som Sinatra Syndicate er det oplagte band at booke til anledningen.

Kontakt Showbizz Danmark og lad os arrangere dit event med den rette underholdning og fantastisk musik. Vi besvarer spørgsmål af enhver karakter såsom pris og ledige datoer. Ring til os på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk, så er vi dig behjælpelig med at booke Sinatra Syndicate.

Følg meget gerne med på vores Instagramprofil og YouTube-kanal, hvis du mangler inspiration til musikalske indslag, komiske optrædener og sjov underholdning i fremtiden.

Galleri
Video
Pris
Print
mand med mikrofon.2 Band indendørs ved rødt bagtæppe
Band i telt med 5 mænd

Ønsker du priser på Sinatra Syndicate, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters