Book Jan Gintberg på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

JAN GINTBERG

Book Jan Gintberg

Jan Gintberg behøver vist ingen yderligere introduktion. Han er en af landets bedste og mest garvede og bookede komikere og formår altid at få noget sjovt ud af alting og i alle situationer. Selvom han har stået på scenen i over 20 år, er der stadig masser af jokes, satiriske betragtninger og fremragende fortællinger tilbage i ham – og det stopper ikke lige foreløbig. Book Jan Gintberg, hvis stand-up og komik fanger de fleste.

Jan Gintberg er ikke en komiker uden holdninger - tværtimod. Han mestrer både de intelligente iagttagelser og de hårdtslående sandheder. Intet er ham helligt, hvilket nok også er derfor, så mange holder af ham og ikke kan lade vær med at grine i hans selskab. Jan Gintberg er derfor ideel at booke til et arrangement, hvor der skal være garanti for smil, refleksion og ømme lattermuskler til alle i forsamlingen.

JAN GINTBERG

Jan Gintberg har altid serveret hylende morsom satire, og kan blandt andet huskes fra 'Tæskeholdet', der hærgede P3 hver fredag formiddag i midten af 90'erne. På DR har Jan Gintberg i mange år haft et utal af populære programmer, hvor man med sin egen satiriske vinkel, udforsker og sætter spørgsmålstegn ved forskellige emner. Og hvem husker ikke: "Gintberg på Kanten"?

Senest har Jan Gintberg været på turné med sit One-man-show ”Død Eller Leende”, hvor emner som, hvordan livet leves og bør leves tages op til grinagtig debat. Et satirisk og personligt show, hvor der også bliver vendt relevante samfundsaktuelle emner.

JAN GINTBERG PRIS

For yderligere information vedrørende Jan Gintberg, en pris på dit arrangement, ledige datoer eller andre spørgsmål, så kontakt os endelig. Dette kan ske telefonisk, via vores kontaktformular eller på mail. Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og vi hjælper gerne med at skræddersy underholdning, der passer præcist til din begivenhed. Har du har ønsker om en speciel dato eller vil høre prisen på dit arrangement inden booking, så ring til os på 70 27 03 07 - vi er klar til at hjælpe dig videre.

Print
Jan Gintberg med hvid skjorte og sort jakke
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters