Book Jan Gintberg på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

JAN GINTBERG

Book hans Stand up show

Jan Gintberg behøver vist ingen yderligere introduktion. Han er en af landets bedste og mest garvede og bookede komikere og formår altid at få noget sjovt ud af alting og i alle situationer. Selvom han har stået på scenen i over 20 år, er der stadig masser af jokes, satiriske betragtninger og fremragende fortællinger tilbage i ham – og det stopper ikke lige foreløbig. Book Jan Gintberg, hvis stand-up og komik fanger de fleste.

Jan Gintberg er ikke en komiker uden holdninger - tværtimod. Han mestrer både de intelligente iagttagelser og de hårdtslående sandheder. Intet er ham helligt, hvilket nok også er derfor, så mange holder af ham og ikke kan lade vær med at grine i hans selskab. Jan Gintberg er derfor ideel at booke til et arrangement, hvor der skal være garanti for smil, refleksion og ømme lattermuskler til alle i forsamlingen.

Jan Gintberg show

Jan Gintberg har altid serveret hylende morsom satire og kan blandt andet huskes fra 'Tæskeholdet', der hærgede P3 hver fredag formiddag i midten af 90'erne. På DR har han i mange år haft et utal af populære programmer, hvor man med sin egen satiriske vinkel, udforsker og sætter spørgsmålstegn ved forskellige emner. Og hvem husker ikke; Gintberg på Kanten ?

Programmet er særdeles morsomt, og som seer får man et indblik i forskellige samfund i både ind- og udkantsdanmark. Jan formår på allersjoveste vis at latterliggøre de folk, han møder på sin vej gennem det danske land. Den provokerende og humoristiske facon, som Jan besidder i Gintberg på Kanten er også at opleve i hans stand up show.

Senest har Jan Gintberg været på turné med sit One-man-show ”Død Eller Leende”, hvor emner som, hvordan livet leves og bør leves tages op til grinagtig debat. Et satirisk og personligt show, hvor der også bliver vendt relevante samfundsaktuelle emner.

Stand up komiker i København

Har du lyst til at booke et fedt stand up show med den herlige Jan Gintberg til dit fremtidige event, så forstår vi dig godt. Han kan bookes, hvad end du bor i København og omegn, men ligesom i programmet Gintberg på Kanten, optræder han gerne for sit publikum i hele landet.

Der er ingen tvivl om, at du er sikret en humoristisk underholdning i selskab med den garvede komiker. Han er en stand up komiker, der kan få publikum i alle aldre til at grine - det er dog primært det voksne publikum, han tiltrækker med sit stand up show.

Jan Gintberg booking til dit næste event

For yderligere information vedrørende Jan Gintberg, en pris på dit arrangement, ledige datoer eller andre spørgsmål, så kontakt os endelig. Dette kan ske telefonisk via vores kontaktformular eller på mail. Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning, og vi hjælper gerne med at skræddersy underholdning, der passer præcist til din begivenhed.

Hvad end du ønsker at booke komik, stand-up eller shows og entertainment, sikrer vi dig en hjælpende hånd, så du får den bedste oplevelse. Har du har ønsker om en speciel dato eller vil høre prisen på dit arrangement inden booking, så ring til os på 70 27 03 07 - vi er klar til at hjælpe dig videre.

Galleri
Pris
Print
Jan Gintberg stand up show kan bookes hos Showbizz Danmark

Ønsker du priser på Jan Gintberg, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?