Book Brian Mørk på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Brian Mørk

Satire, stand-up og styring af scenen

Brian Mørk, født 11. december 1973 som Brian Mørk Hansen, er en anerkendt dansk standupkomiker, skuespiller og manuskriptforfatter. Han har markeret sig som en central figur i den danske komedieverden, kendt for sin skarpe satire og unikke stil.

Mørk er bedst kendt for sit talkshow "Brian Mørk Show", men har også opnået stor popularitet med programmet "Mørk og Jul" fra 2009 på TV 2.

De mørke sider er gemt væk, når Brian Mørk skærer igennem med sin skarpladte satire. Med en præcis og koncentreret levering formår Brian Mørk altid at overraske og underholde ethvert publikum.

Brian Mørk Podcast

Ud over sin stand-up har Brian Mørk sin egen podcast med titlen "Brian Mørk Show", hvor han inviterer kollegaer, komikere og andre spændende karakterer til en snak. Han turnerer også rundt med podcasten, som kan opleves live fra forskellige steder i Danmark.

Brian Mørk har også vist sit talent som manuskriptforfatter, hvor han har leveret materiale til en bred vifte af programmer. Han har bidraget til børne-tv med historierne om flodhesten Dolph og skrevet for prestigefyldte events som Zulu Awards.

Hans alsidighed kommer yderligere til udtryk gennem hans værtsroller i programmer som "Brian Mørk Show", "Mørk & Jul", "Talegaver til Børn 2005", "Parlamentet" på TV3, "Stand-up.dk" og "Zulu Late Night" på TV2 Zulu.

Book et show med Brian Mørk

Ikke nok med det, Brian Mørk kan også optræde på engelsk, hvilket gør ham til en eftertragtet konferencier og moderator for debatter på internationale scener. Denne sproglige fleksibilitet vidner om hans professionalisme og evne til at tilpasse sig forskellige publikummer.

Med Brian Mørk på scenen til jeres næste arrangement får I en yderst professionel og skarp komiker, der med garanti vil levere en uforglemmelig oplevelse fyldt med latter og indsigt. Hans evne til at balancere mellem skarp satire og improvisation sikrer, at hver optræden er både unik og engagerende.

Er du interesseret i at høre mulighederne for at booke Brian Mørk? Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk. Vi er altid klar til at hjælpe med at booke den rette underholdning, der passer præcis til dit arrangement og budget!

Print

Ønsker du priser på Brian Mørk, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?