Book Lasse Rimmer på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

LASSE RIMMER

Lasse Rimmers show

Lasse Rimmer er stand-up'ens altid knivskarpe hjerne. Med en IQ ud over det sædvanlige indeholder Lasse Rimmer i en sjælden grad paratviden om alt mellem himmel og jord. Et show med ham er garantien for en fantastisk sjov oplevelse, der også giver stof til eftertanke og selvfølgelig også til de helt dybe lattermuskler.

Denne type show er for alle, da Lasse Rimmer i mange år har været en anerkendt komiker med sine mange one-man-shows og suveræne stand up og komikerevner. Han er også særligt kendt for sin deltagelse i forskellige programmer, men i de senere år vil man nok primært sætte lighedstegn mellem navnet Lasse Rimmer og titlen som ”Stormester, Lasse”.

Tv show med Lasse Rimmer

Siden 2018 har man kunne opleve Lasse Rimmer, som vært på det populære TV2-program ”Stormester”. Her har man kunne følge ham stå i spidsen for et program, hvor forskellige kendte danskere udfordres i sjove og mærkværdige opgaver, som efterfølgende bedømmes af den kloge Stormester, Lasse.

I dette program vil man som seer også få et glimt af Lasse Rimmers intelligente og komiske væsen, som bliver samlet i den bedste kombination. Danskerne har kunne more sig over Rimmers skarpladte kommentarer, der ikke blot stikker til de medvirkende deltagere og deres præstationer, men som i særdeleshed også går ud over kollega og komiker Mark Le Fêvre, der agerer assistent for ham i det underholdende program.

Stand up alle kan grine af

Du vil opleve fænomenal stand up med Lasse Rimmer, som også er improvisationens mester, når han effektivt tager temperaturen på publikum og bruger den som springbræt for jokes og det fortsatte show. Hans viden er kombineret med et enestående charmerende og komisk talent, der kan lægge enhver forsamling ned.

Han formår at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem, men også griner af dem. Stand up bliver aldrig kedeligt med den erfarende herres gode tag i publikum, hvor også alt fra højaktuelle emner figurerer, og hverdagens trommerum med kæreste og børn italesættes - alt sammen i et charmerende og ironisk lejde.

Book Lasse Rimmer til dit næste event

Hvis I skal sikres en aften med garanti for underholdning, som spænder bredt og helt sikket vil være et hit hos alle i forsamlingen, så book Lasse Rimmer til dit kommende arrangement. De fleste, både yngre som ældre, kender til hans spydige, til dels arrogante og ikke mindst humoristiske facon.

Ønsker du yderligere information vedrørende den gæve og altid morsomme stormester, eller har du spørgsmål til pris, ledige datoer og booking, så er vi altid klar til at hjælpe med råd og vejledning til dit kommende arrangement. Hvis du vil booke Lasse Rimmer til din næste firmafest, julefrokost eller noget tredje, så kontakt os hurtigst muligt på telefon 70 27 03 07 eller på mail showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Pris
Print
Oplev en af Lasse Rimmers populære programmer

Ønsker du priser på Lasse Rimmer, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters