Book Nicoline Toft på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Nicoline Toft

DJ med den rette stemning på et højt niveau

Den dygtige DJ, Nicoline Toft, bringer den perfekte kombination af musik og cosy-stemning til enhver festlig begivenhed. Hendes charmerende stil bør ikke undervurdere hendes evne til at få dansegulvet til at koge og sætte gang i festen.

Nicoline leverer en musikalsk blanding af lounge, Deep House og Soul. Hendes alsidighed og lydhørhed over for dine præferencer sikrer, at du får en DJ, der skræddersyr oplevelsen til netop dine ønsker. Med international erfaring fra storbyer som New York, Paris og London er Nicoline garanteret at levere som en top DJ med sin unikke og eksklusive charme på et professionelt højt niveau.

Fra catwalk til DJ

Nicoline Toft har med succes navigeret overgangen fra catwalk til DJ-pult. Kendt fra sin modelkarriere og nomineret som Danmarks hotteste musiker af magasinet 'M', har hun opbygget en imponerende kundekreds, der inkluderer store brands som Christian Louboutin, D&G, Hotel D'Angleterre og mange flere. Hendes DJ-stil, inspireret af lounge, elektro og en dosis Rock'n'Roll, sætter ild til natten og skaber en atmosfære, der appellerer til et bredt publikum.

Book Nicoline Toft

Er du interesseret i at udforske vores katalog af DJs, der kan skabe den perfekte stemning til dit kommende arrangement? Du kan finde dem lige her. Alternativt er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07 eller sende en mail til showbizz@showbizz.dk for yderligere information om muligheden for at booke Nicoline Toft til dit næste event. Vi står til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, herunder detaljer om pris og tilgængelige datoer.

Galleri
Video
Pris
Print
Nicoline Toft med solbriller i håret og head set om halsen Nicoline Toft ved dj-pult
Nicoline Toft med hvid baggrund

Ønsker du priser på Nicoline Toft, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?