Book Torben Chris på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Torben Chris

Den hurtigtsnakkende mand

Torben Chris er oprindeligt uddannet lærer, men valgte at forlade den noget mere sikre vej for at blive stand-up-komiker. Noget, Torben Chris dog har taget med sig fra sine lærergerninger, er evnen til at tale foran folk. Og ikke nok med det; han taler hurtigt.

Torben Chris kaster sig ud i alt, der er oppe i tiden i Danmark, og i hvad der sker i hans eget liv. Torben Chris er ikke bleg for at gå over stregen, dog på en morsom og altid charmerende måde. Du kender Torben Chris fra Zulu, Comedy Zoo, Comedy Aid og naturligvis hans egne onemanshows, ”Jydelogik”, ”Torben Chris' ABC” og "Galning".

Mere end bare en komiker

Derudover har Torben Chris lavet flere shows sammen med sin kollega Thomas Hartmann. Torben Chris optræder til firmafester, private fester, kick-off-arrangementer, teambuilding, på uddannelsesinstitutioner og som konferencier.

Torben Chris er ikke blot en komiker; han er en fortæller, en observatør af hverdagen og en entertainer, der formår at skabe en enestående oplevelse for sit publikum. Med en sprudlende energi og en skarp humor fortsætter Torben Chris med at sprede glæde og latter i hele landet, og han er uden tvivl en, man skal opleve live for at få det fulde indtryk af hans unikke talent.

Book Torben Chris og andre komikere

Hos Showbizz Danmark har vi mange forskellige stand-up-komikere og entertainere, der kan levere underholdning til enhver lejlighed og ethvert publikum. Du kan udforske vores udvalg her på hjemmesiden, men du er også altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette artist til netop dit arrangement.

Du kan kontakte os på telefon 70 27 03 07 eller sende en e-mail til showbizz@showbizz.dk. Vi ser frem til at arrangere underholdningen for dig!

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Torben Chris, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?