Fredagsbar

Fredagsbar ideertopklasse underholdning til din fredagsbar

Fredagsbar med førende kunstnere

Skal der ekstra krydderi og underholdning til ugens fredagsbar eller fyraftensmødet? Uanset hvilke fredagsbar ønsker du har, så har vi det rette indslag, som booster eventen. Vi tilbyder super sjove indslag indenfor forskellige genrer som underholdning til din fredagsbar: Et godt grin, god musik eller en sjov aktivitet!

Fredagsbar med førende kunstnere

Harske Hubbi:

Den ikoniske Harske Hubbi sætter gang i festen med 90’er musik, røgmaskine og spøjse kommentarer. Med sin fynske dialekt og underspillede humor er der både god musik og et godt grin, når Harske Hubbi optræder. Sæt ham på scenen til dit næste event og få stemningen helt i top.

Nabiha:

Utallige hits og popsange fra Nabiha toner frem i radio og på playlister. Til mindre firmaarrangementer har vi nu sat hende op i unplugged version, hvor hun kommer og giver en intimkoncert. En musikalsk oplevelse som bringer publikum tæt på stjerneartisten Nabiha.

Ole Gas:

Kvinde min, Rabalderstræde eller Hva’ gør vi nu, lille du. Alle de fede hits er med, når Ole Gas går på scenen. Det er musik og underholdning i topklasse, som går rent ind hos enhver, super fed underholdning.

Rodeotyr:

Den amerikanske rodeotyr er et sikkert hit til firmaarrangementer. Start festen med en frisk konkurrence, det er en aktivitet med masser af underholdningsværdi - til et fornuftigt budget. Vores mand holder opsyn, tager tid og kårer dagens rodeorytter. Rodeotyren kan opstilles såvel udendørs som indendørs, blot adgang og forhold tillader det.

Anders Fjelsted:

Stand-up er populært, og vi har aftale med en lang række komikere, som optræder til særpriser for mindre selskaber. En oplagt mulighed for at sende medarbejderne på weekend med et smil på læben. Anders Fjelsted er et godt eksempel på en, som vi har særaftale med. Er et godt emne at sætte på plakaten.

Magic show med Sunny Cagara:

Close-up trylleri er rigtig god underholdning, som begejstrer publikum. Vi præsenterer her Sunny Cagara, som tryllebinder sit publikum med imponerende magi og illusion. En god icebreaker til festen. Showet kan også målrettes netop dit selskab.

Danmarks Bedste Benny:

Det perfekte indslag til fredagsbaren. Benny skaber opmærksomhed og bringer smilet frem, med alle hans guldkorn som gæstebartender eller med hans Benny Show. "For fan' Egon vi skal da også lige ha' en pilsner"

Dan Rachlin:

Den kendte radiovært og DJ Dan Rachlin skubber fredagsbaren i gang med super fede hits og god underholdning. Om nogen er Dan Rachlin toppen af poppen og en gudsbenådet DJ som fanger stemningen blandt publikum. Dan Rachlin er topmotiveret og frisk på at sende dine medarbejdere hjem på weekend med en super god oplevelse.Vi opfylder dine ønsker til fredagsbaren

Mulighederne er utømmelige! Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, der passer til dit event og dine ønsker. Kontakt os, hør om mulighederne og få musik, komik og aktiviteter til dit næste arrangement.

Underholdning til fredagsbar i hele Danmark

Som Danmarks største bookingbureau har vi stor erfaring med at arrangere underholdning til fredagsbar for virksomheder. Vi kan tilbyde alle former for shows, der matcher din fredagsbar. Uanset om det drejer sig om et stort event, eller blot et lille arrangement, så får du altid den samme gode service.

Favorable vilkår og nemt setup

Showbizz Danmark tilbyder udvalgte artister på favorable vilkår til fredagsbarer og fyraftensmøder. Vores artister elsker at komme tæt på publikum og give nærværende oplevelser. Derfor har vi lavet aftale med en lang række artister om at optræde med et ukompliceret setup, der er nemt at afvikle. Koncepterne er baseret på selskaber op til 100 personer og afvikling på hverdage. Kontakt os for et tilbud på øvrige arrangementer. Priserne er + evt. anlæg, transport og moms af provision.

Kontakt os og få en skræddersyet aftale

Har du brug for underholdning til din fredagsbar? Ring til os med dine fredagsbar ønsker. Så hjælper vi med at arrangere et show, der matcher dit budget, publikum og størrelsen af lokalerne. Udendørs såvel som indendørs. Vi giver dig et skarpt tilbud på din næste fredagsbar eller fyraftensmøde.

Bredt udvalg af stærke profiler

Til vores attraktive koncept har vi udvalgt en række spændende kunstnere, musikere og artister, som er klar til at give dig og dine kollegaer en forrygende og underholdende fyraften.

Om Showbizz Danmark 

Vi er Danmarks største bookingbureau med et udvalg af over 1000 forskellige artister, kunstnere og musikere. Hos Showbizz Danmark kan du booke alle former for arrangementer. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i branchen, og vi er hurtigt behjælpelige med at finde netop den underholdning, som passer til din fest.

Kontakt os og hør mere!

Har du spørgsmål til koncept eller kunstnere? Ring til os og fortæl om dine ønsker, vi sidder klar til at hjælpe dig. Lad os arrangere dit næste event, så jeres fyraften bliver en succes.

Showbizz Danmark - så behøver du kun at søge et sted!