Book Skipperlaks på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Skipperlaks

SØMANDSSANGE, STEMNING OG SING-ALONG

”Er du trist og har du sorg i sinde”, så skal du sende bud efter de festlige Skipperlaks. Om det er til byfest, havnefest, firmafest, privatfest eller til en maritim musikalsk aften på kroen, restauranten, campingpladsen eller bodegaen – Skipperlaks er klar!

Når Skipperlaks lægger fra kaj med et enormt sømandssange repertoire, er der dømt stemning, sjov og sing-along. Musikalsk kommer de 2 besætningsmedlemmer (og professionelle musikere) Michael Staun og Phil Nice virkelig vidt omkring: Den musikalske togt byder på både de klassiske kendte sømandssange og -viser men også hits af Kim Larsen, Dubliners, De Gyldne Løver, Otto Brandenburg og mange flere.

I Skipperlaks’ repertoire er der en overvægt af sange fra de største mandlige kunstnere og ”boybands”: Fra Kim Larsens kæmpe sangskat er hits som Sømand Ombord, Så vender vi kajakken, Sømanden Will den fromme og Byens Hotel. Naturligvis skal Otto Brandenburg også sendes en musikalsk hyldest med Når en sailor går i land og Susanne, Birgitte og Hanne ligesom fynske Ove Bagers mindes med Lundeborgvisen (den med ”er du trist og har du sorg sinde”). Både danske og udenlandske sanggrupper som De Gyldne Løver, Dubliners og Four Jacks får også en sang – eller otte – med på vejen: Ved hawet der er der så skønt, Jeg’ en træt gammel dreng, Hjemmebrænderiet, Mandalay, Whiskey in the Jar, The Wild Rover for blot at nævne en håndfuld.

Sømandssange og bægerklang passer lige så godt sammen som snaps til silden. Derfor sørger Skipperlaks naturligvis for, at publikum også husker at skåle til sange som Stik mig en øl, Knap en bajer op og visen om The Drunken Sailor.

Skal sømandssange-stemningen suppleres med et instrumentalt bravour-nummer, brillerer Skipperlaks med en forrygende udgave af Dueling Banjos udsat for Michael Staun på banjo og Phil Nice på harmonika. Det er forrygende, det er festligt og meget fornøjeligt.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Skipperlaks, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?