Book Johnny Hansen Seniorunderholdning på tlf: 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Johnny Hansen Seniorunderholdning

Kandis-Johnny

Johnny Hansen, bedre kendt som "Kandis Johnny", er et prominent medlem af det danske danseorkester KANDIS. Orkestret er berømt for at levere dansevenlig musik inden for genrer som dansktop og pop. Grundlagt i 1985 har Kandis cementeret sin position som en af de mest elskede grupper inden for den danske musikscene. Med adskillige udgivne albums er de kendt for deres energifyldte optrædener og værdifulde bidrag til dansk underholdningsmusik. Det kunne også opleves i dokumentaren "KANDIS for livet".

Oplev Johnny som solist

Forsangeren fra Danmarks mest populære orkester, KANDIS, kan også bookes til solistoptrædener, hvor Johnny Hansen optræder med store KANDIS-hits og andre velkendte evergreens. En optræden med Johnny Hansen byder på et imponerende udvalg af hits, herunder KANDIS-sange som "En lille ring af guld," "Skagens solnedgang," "Det´ dit navn," "Når jeg tænder lys i mørket," "Flyv prinsesse," samt andre velkendte evergreens som "Kærligheden brænder," "Du er min øjesten," "Volvo B18," og nogle af far Bjørns sange fra Bjørn & Okay. Med andre ord behøver man ikke bekymre sig om, at der er sange, man ikke kan synge med på, når Johnny Hansen indtager scenen.

Book Johnny Hansen

Når Johnny Hansen træder ind på scenen, er det som om, han har publikum i sin hule hånd med en sikker fornemmelse for, hvad publikum kan lide. Det er ikke til at overse, hvordan de mange års sceneerfaring har formet Johnny Hansen til en enestående musiker. Hans sans for timing og evnen til at skabe en medrivende stemning adskiller ham fra andre artister. Hvis du er nysgerrig efter at opleve ham på scenen, er du mere end velkommen til at kontakte Showbizz Danmark for yderligere information. Udfyld formularen her på siden, send os en e-mail på showbizz@showbizz.dk, eller ring til os på telefonnummeret 70 27 03 07. Vi ser frem til at hjælpe dig med at arrangere en mindeværdig begivenhed med Johnny Hansens enestående optræden.

Galleri
Video
Pris
Print
Johnny Hansen seniorunderholdning
Johnny hansen fra Kandis

Ønsker du priser på Johnny Hansen Seniorunderholdning, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?