Book Kandis på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kandis

Book Kandis

Kandis er Danmarks populæreste dansktop-orkester, som kan bookes til solistoptræden eller som helaftensband, hvor de spiller både diner- og dansemusik.

Mange trofaste fans følger Kandis rundt i hele landet til de steder, hvor det er muligt at få en billet. Kandis og succes - to ord som følges ad. Så book Kandis til dit næste arrangement, hvis du skal være sikker på at holde en succesfuld fest eller event, hvor publikum skal underholdes til fulde.

Der er garanti for højt humør og god stemning ved at booke Kandis. Bandet sørger for at rive alle med, når velkendte toner og sange vælter ind over publikum på stribe.

Book Kandis, hvis du og dine gæster skal forkæles med de bedste numre gennem tiden såsom ”En lille ring af guld”, som bandet fik sit gennembrud med, ”Blue Hawaii” eller ”Angelina”.

Er du fan af Kandis eller blot elsker at skråle med på de mange numre, kan du godt se frem til en fantastisk koncertoplevelse med dette band. Du vil høre velkendte, populære hits fra ældre dage, men også nyere numre, som tilføjer lidt ekstra kant til optrædenen.
Du skal derfor uden tvivl booke Kandis, hvis du vil forkæles med god musik og underholdning.

Kandis

Kandis har udgivet en lang række albums og leveret hits på stribe. Topunderholdning og en sikker succes er betegnelser, som bruges, når Kandis skal beskrives kort og præcist.

Fire unge fyre med hver sin musikalske baggrund satte i 1989 hinanden i stævne for at danne et nyt orkester. Orkesterets navn blev Kandis. De unge fyre er nu blevet til fire unge mænd. De har i dag arbejdet orkesteret helt til tops og gjort det til et af landets mest efterspurgte orkestre.

Kandis kendes også under betegnelsen ’Danmarks populæreste orkester’. En succes kommer sjældent alene. Den store succes på CD- og koncertsiden giver sig også udslag i Kandis' fanklub. Klubben, som allerede nu har over 3.000 medlemmer og er en af landets største fanklubber, vokser stadig med eksplosiv fart.

Book Kandis pris

Du skal altså ikke være i tvivl om, at bandet er det helt oplagte valg af underholdning til en stemningsfuld aften, som alle blandt publikum vil sætte pris på. Det er derfor om at være hurtig og booke Kandis til dit næste, store arrangement, hvor der skal være toner fra flere årtier.

Både unge og friske publikummer, det aldrende og det middelmådige vil danse med og sætte pris på at høre Kandis optræde. Sammen med bandet skabes der god stemning, og det er tilladt at slå sig løs, lede tankerne tilbage på gode minder og se frem til alt det gode, der endnu er i vente.

Kom i gang, book Kandis og få en festlig og succesfuld aften.

Galleri
Video
Print
Kandis med hvid baggrund og blå jakker Kandis iført røde læderjakker Kandis to siddende og to stående
Kandis stående i storby Kandis fire personer i gråt jakkesæt Kandis i blå jakkesæt - coverbillede
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters