Book Kandis på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kandis

Alletiders gode Kandis musik

Kandis er Danmarks populæreste dansktop-orkester, som kan bookes til solistoptræden eller som helaftensband, hvor de spiller både diner- og dansemusik. Mange trofaste fans følger Kandis rundt i hele landet til de steder, hvor det er muligt at få en billet. Kandis og succes - to ord som følges ad. Der er garanti for højt humør og god stemning ved at booke Kandis. Bandet sørger for at rive alle med, når velkendte toner og sange vælter ind over publikum på stribe.

Ovenpå den store biograffilm succes ”Kandis For Livet” har der også været utrolig stor medie bevågenhed på KANDIS og i særdeleshed på JOHNNY HANSEN, hvilket har resulteret i medvirken i et utal af populære TV-programmer på alle landsdækkende TV-kanaler. Det hele kulminerede i at JOHNNY HANSEN i TV2 programmet ”Året Der Gak” sidste år fik overrakt ”Årets Store Smil”, hvor begrundelsen bl.a. var, at JOHNNY HANSEN og KANDIS igennem en lang karriere har skabt glæde og smil for mange tusinde mennesker ved et hav af succesfulde arrangementer. I september 2022 modtog KANDIS 2 guldplader for henholdsvis KANDIS 20 og KANDIS 21 - det vidner klart om KANDIS´s helt exceptionelle popularitet.

Fantastik live underholdning til koncerter

Det er på live siden, at det vigtigste sker for KANDIS. Johnny Hansen siger bl.a. ” Det er der vi møder vores publikum og alle vores fans, det er vigtigt for os at give dem de bedste musikalske oplevelser. Uden vores fans og publikum var vi ingenting. Derfor bruger vi også altid meget tid på at snakke med vores fans og skrive autografer mv., når vi er ude i landet på vores mange koncerter”. KANDIS består af: Johnny Hansen – lead vokal og guitar. Ole Svendsen – bas og vokal. Jens Erik Jensen – keyboards og vokal. Frank Thøgersen – trommer og vokal og Mads Hyldahl – lead guitar og vokal. De forstår altid at forny sig, og derfor er de også igen aktuelle med et nyt album - KANDIS 22, som indeholder en trackliste med 15 sange. Sangene er leveret af de bedste danske sangskrivere bl.a. Johnny Hansen selv – Ib Grønbech, Anders Tind og Jens Varmløse m.fl. Der er også svenske sange med, som har fået tekst af Lonnie Kjer. Det hele er samlet og produceret af den dygtige velkendte producer Søren Bundgaard. CD´en indeholder et dejligt mix af den velkendte klassiske dansebandsstil og den mere country prægede guitar stil, samt selvfølgelig også de gode oktoberfest agtige hits. Der er ligeledes en super duet med den svenske sangerinde Christina Lindberg. Tracklisten er følgende: Carpe Diem – Det Gør Ondt – Det sag´ Boom – Du Min Emily – En Nat I April – Your Man – Et Knust Hjerte – Op I Eiffeltårnet – Ses Vi På Lørdag – Take A Ride With Me duet med Christina Lindberg – Fik Jeg Sagt Det – John Deer – Tak Min Skat – Velkommen Hjem – Mega Party Medley.

Book en Kandis koncert

Du skal altså ikke være i tvivl om, at bandet er det helt oplagte valg af underholdning til en stemningsfuld aften, som alle blandt publikum vil sætte pris på. Det er derfor om at være hurtig og booke Kandis til dit næste, store arrangement, hvor der skal være toner fra flere årtier. Både unge og friske publikummer, det aldrende og det middelmådige vil danse med og sætte pris på at høre dem optræde. Sammen med bandet skabes der god stemning, og det er tilladt at slå sig løs, lede tankerne tilbage på gode minder og se frem til alt det gode, der endnu er i vente. Kom i gang, book Kandis og få en festlig og succesfuld aften. Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
Print
Hvad koster Kandis for en aften?

Ønsker du priser på Kandis, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters