Book Kandis på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kandis

Alletiders gode Kandis musik

Kandis er Danmarks populæreste dansktop-orkester og kan bookes til solistoptræden eller som helaftensband, hvor de spiller både dinner- og dansemusik. Mange trofaste fans følger Kandis rundt i hele landet til de steder, hvor det er muligt at få en billet. Kandis og succes - to ord som følges ad. Der er garanti for højt humør og god stemning ved at booke Kandis.

KANDIS kan i 2024 fejre deres 35 års Jubilæum. Det har været 35 år på en fantastisk musikalsk rejse, hvor KANDIS er gået fra at være et nystartet band til at blive en af landets mest populære og eftertragtede bands. De har i årenes løb spillet tusindvis af koncerter over hele landet og ligeledes mange udenlandske koncerter og derved fået et kæmpe publikum. Derfor har KANDIS også gennem hele karrieren været det orkester med den længste tourné, som aldrig har været afbrudt og derfor er KANDIS også med rette blevet kaldt ”Rejsende I Livsglæde”.

KANDIS har udgivet en lang række LP´er og CD´er - altid med kæmpe succes. Af samme årsag er KANDIS også det bedst sælgende orkester herhjemme med flest modtagne Guld og Platin plader og mange andre flotte hædersbevisninger gennem tiden, som vidner om den kæmpestore popularitet dette helt fantastiske orkester besidder og har. I løbet af 2024 vil KANDIS bl.a. fejre deres 35 års jubilæum ved en række koncerter på nogle af landets førende kultursteder – ligesom de i løbet af foråret og efteråret vil spille til en lang række traditionsrige halfester. Sommeren bliver et mix af førende festivaler, byfester og markedsfester, hvor KANDIS overalt spreder glæde med deres iørefaldende musik.

Når KANDIS går live på scenen til deres koncerter, er det altid med godt humør og musikalsk præcision, hvor de serverer en perlerække af hits, som vi alle kender, lige fra gennembrudshittet ”En Lille Ring Af Guld”, Grand Prix hittet ”Lonnie Fra Berlin” til ”Det´ Dit Navn” og mange andre hits, som alle har været med i toppen af diverse hitlister gennem de sidste 35 år. Alle sange som er blevet en del af danskernes musikalske DNA.

I 2024 er KANDIS følgende:
Johnny Hansen – lead vokal og guitar
Ole Svendsen – bas og vokal
Jens Erik Jensen – keyboards og vokal
Frank Thøgersen – trommer og vokal
Mads Hyldahl – lead guitar og vokal

Fantastisk live underholdning til koncerter

Det er på live siden, at det vigtigste sker for KANDIS. Johnny Hansen siger bl.a. ” Det er der vi møder vores publikum og alle vores fans, det er vigtigt for os at give dem de bedste musikalske oplevelser. Uden vores fans og publikum var vi ingenting. Derfor bruger vi også altid meget tid på at snakke med vores fans og skrive autografer mv., når vi er ude i landet på vores mange koncerter”. Sangene er leveret af de bedste danske sangskrivere bl.a. Johnny Hansen selv – Ib Grønbech, Anders Tind og Jens Varmløse m.fl. Der er også svenske sange med, som har fået tekst af Lonnie Kjer. Det hele er samlet og produceret af den dygtige velkendte producer Søren Bundgaard. CD´en indeholder et dejligt mix af den velkendte klassiske dansebandsstil og den mere country prægede guitar stil, samt selvfølgelig også de gode oktoberfest agtige hits. Der er ligeledes en super duet med den svenske sangerinde Christina Lindberg. Tracklisten er følgende: Carpe Diem – Det Gør Ondt – Det sag´ Boom – Du Min Emily – En Nat I April – Your Man – Et Knust Hjerte – Op I Eiffeltårnet – Ses Vi På Lørdag – Take A Ride With Me duet med Christina Lindberg – Fik Jeg Sagt Det – John Deer – Tak Min Skat – Velkommen Hjem – Mega Party Medley.

Book en Kandis koncert

Du skal altså ikke være i tvivl om, at bandet er det helt oplagte valg af underholdning til en stemningsfuld aften, som alle blandt publikum vil sætte pris på. Det er derfor om at være hurtig og booke Kandis til dit næste, store arrangement, hvor der skal være toner fra flere årtier. Sammen med bandet skabes god stemning, og det er tilladt at slå sig løs, lede tankerne tilbage på gode minder og se frem til alt det gode, der endnu er i vente. Kom i gang, book Kandis og få en festlig og succesfuld aften. Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
Print
Hvad koster Kandis for en aften?

Ønsker du priser på Kandis, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?