Book Sussi og Drengene på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sussi og Drengene

En fortsat fest med tidligere Sussi og Leo

Sussi og Drengene er en fortsættelse af det elskede koncept, der har underholdt og glædet publikum i årtier. Med Thomas Ehrenreich og Kim Karmark Petersen som Sussis nye "drenge" fortsætter de med at levere musikalsk feststemning. Kim, en erfaren og dygtig musiker, imponerer med sin unikke præstation på den liggende elektroniske harmonika og sin fantastiske sangstemme. Konceptet giver mulighed for varierede bookingmuligheder, hvor Kim og Thomas kan spille til middagen, mens Sussi kan levere en solistoptræden. På den måde kan der skabes et totalarrangement, hvor der underholdes gennem hele aftenen.

Sussi og Leo unge

Sussi og Leo har en bemærkelsesværdig historie, der startede i Leos kælder, da Leo spillede i bandet Starfighters. Da Sussi og Leo blev kærester, blev Sussi hurtigt en del af bandet, og duoen Sussi og Leo blev dannet. Som fuldtidsmusikere fra en ung alder blev de booket til at spille på Brøndums Hotel i Skagen, og fra da af tog deres karriere fart. Bookingerne strømmede ind, og Sussi og Leo turnerede landet rundt, både på hverdage og weekender. De blev gift som 26-årige, og deres popularitet fortsatte med at vokse. Publikum strømmede til deres koncerter, og de blev en af landets mest populære attraktioner.

I 2003 stoppede Sussi og Leo på Skansen efter 23 år for at starte deres eget sted i Frederikshavn - RITZ. Trommeslageren Thomas Ehrenreich sluttede sig til dem i 2014, og de tre musikere udviklede deres unikke stil og underholdte utallige mennesker. De turnerede sammen frem til Leos død i 2023, hvor hans ønske om at fortsætte konceptet førte til et samarbejde med Kim Karmark Petersen, der nu sidder ved tangenterne.

Sussi og Drengene - Trio

Når Sussi og Drengene indtager scenen, er der garanti for, at humøret vil være højt, og salen vil blive fyldt med energi. De har et alsidigt repertoire og spiller alt fra klassikere som "Smoke on the Water" til festlige hits som "Sikke en fest". Trioen har en musikalitet og evne til at skabe en festlig stemning, der får folk til at danse og have det sjovt.

Denne fantastiske trio er ikke blot musikere, men også fantastiske underholdere. Deres optræden er fyldt med glæde, humor og et nærvær, der får publikum til at føle sig involveret og underholdt.

Uanset om det er en festlig begivenhed, en koncert, et bryllup eller en firmafest, er Sussi og Drengene altid klar til at levere en fest. Deres energi, talent og professionalisme vil sikre, at din næste begivenhed bliver en mindeværdig fest for alle

Book Sussi og Drengene til dit arrangement

Sussi og Drengene er efterspurgte og deres kalender er ofte fyldt op lang tid i forvejen. Men det er stadig muligt at sikre dig deres fantastiske underholdning til dit arrangement. Kontakt Showbizz Danmark på telefonnummer 70 27 03 07 for at få yderligere information, priser og muligheder for at booke Sussi og Drengene. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker og skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dit publikum.

 

Galleri
Video
Pris
Print
Sussi og drengene på keywboard Sussi fra tidligere duo Sussi og LEO Book Sussi og drengene Tyrol tema
Oplev sussi og drengene hos Showbizz Danmark Sussi og drengene Trio på tromme

Ønsker du priser på Sussi og Drengene, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Anders sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Anders D. Pedersen Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?