Book Sussi og Drengene på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sussi og Drengene

Tidligere Trio Sussi og Leo

De sidste mange år har Trio Sussi og Leo fra Nordjylland turneret Danmark rundt med deres helt igennem unikke og meget musikalske show, men på grund af Leos længerevarende sygdom har den folkekære duo besluttet at lave om på konceptet. Leo har ikke kræfter til at tage ud og underholde, så duoen har taget den beslutning, at Leo stopper på ubestemt tid og koncentrerer sig om at blive rask.

Kalenderen er booket godt op, så Sussi fortsætter med at optræde sammen med duoen Thomas Ehrenreich og Kim Karmark Petersen, som spiller trommer og keyboards. Thomas har været med Sussi og Leo i mange år og Kim er ny mand i trioen. Kim er kendt som en utrolig dygtig og vellidt musiker med stor erfaring. Han har optrådt i mange sammenhænge og har været pianist for adskillige artister gennem tiderne. Som noget helt unikt spiller han på en liggende elektronisk harmonika og synger samtidig helt fantastisk. Konceptet hedder Sussi og Drengene og de spiller det samme repertoire, som Trio Sussi og Leo altid har spillet. Med 2 friske musikere, og Sussi som frontfigur, skal der nok blive skabt en fest, når bandet går på scenen.

Sussi og Drengene kan engageres i flere forskellige konstellationer afhængig af antal personer, tid og sted. Kontakt os for muligheder og priser til dit arrangement på telefon 70 27 03 07.

Historien om Sussi og Leo

Historien om Trio Sussi og Leo kort fortalt er, at det hele begyndte i Leos kælder, da Leo spillede i bandet Starfighters. Da Sussi og Leo blev kærester, gik der ikke længe før Sussi blev en del af bandet, og duoen Sussi og Leo opstod lidt senere. Sussi & Leo blev fuldtidsmusikere, da de blot var 18 år gamle og som 21-årige, blev de booket til at spille på Brøndums Hotel i Skagen. Fra da af, kom bookingerne af sig selv og Sussi og Leo turnerede landet rundt både hverdage og weekender. Sussi og Leo blev gift som 26-årige på Sussis fødselsdag og to år efter begyndte de at optræde på Skansen. Året efter blev den første langtidskontrakt underskrevet og det hele udviklede sig til en af de største attraktioner overhovedet, hvor publikum stod i lange køer for at komme med til Sussi og Leos koncerter. I 2003 stoppede Sussi og Leo på Skansen efter 23 år for at starte deres eget sted i Frederikshavn - RITZ. I 2014 fik de følgeskab af trommeslageren Thomas Ehrenreich, og sidenhen har de 3 videreudviklet og forfinet deres unikke stil og underholdt et forrygende antal mennesker.

Humøret er højt og salen koger, når Sussi og Drengene spiller alt fra ”Smoke on the Water” til ”Sikke en fest”. Booker du Sussi & Drengene, er du sikker på arrangementet er et enormt tilløbsstykke. Også derfor booker mange arrangører trioen år efter år. Sussi og Drengenes kalender er ofte booket lang tid i forvejen, men kontakt os på telefon 70 27 03 07, så gør vi vores allerbedste for at skaffe plads i kalenderen til dit arrangement også.

Galleri
Video
Print
sussi og drengene 23
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters