Book Nørrelykke og "Kruusedullen" på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Nørrelykke og "Kruusedullen"

Musikalsk hit-duo

Den populære duo Nørrelykke og Kruusedullen har tilsammen mere end 50 års erfaring i underholdningsbranchen i både Danmark og Sverige. Viveka Kruuse er svensk og har sunget med mange dansebands i Sverige og samtidig været i den svenske musikbranche i mange år inden hun flyttede til Danmark i 2016. Henrik er født i Danmark og har været dansemusiker & DJ i over 35 år samt musikproducer med eget musikstudie: ”Blue Voice Studio”, hvor han bl.a. producerer musik til DR P4 & P5 samt til landets lokalradioer. Henrik radiohittede solo med sin egen version af Kim Larsens Solsortevej tilbage i 2009/2010. Viveka og Henrik Nørrelykke danner nu par både privat og i deres musikalske duo ”Nørrelykke og Kruusedullen”, som er kunstnernavnet, når ægteparret optræder live.

Populær musik i radio og på TV

Viveka & Henrik Nørrelykke udsendte deres første radiosingle med titlen “Bare vi har hinanden” tilbage i 2020. Dette debutradioudspil røg helt til tops på mange lokal-radio-hitlister landet over og blev flittigt spillet på Danmarks Radios P5 samt DK4s ”TV-Dansktoppen”, hvor duoen samtidig hittede på TV. Den svensk/danske duo har siden 2020 udsendt ikke mindre end 9 radio-udspil, som de også optræder med “LIVE”. Der er 3 coverversioner blandt de 9 radio-udgivelser: Mormors Kolonihavehus (ny version), Åh Madonna (ny version) og udspillet “Version 2023” LYSE NÆTTER,  som er Alberte Windings evergreen hit. “Version 2023” LYSE NÆTTER med Viveka & Henrik kom på Danmarks Radios Dansktop og lå mange uger på DR-Hit-listen. En version duoen elsker at optræde med, når de gæster scenerne rundt omkring i Danmark og Sverige.

Nyt repertoire i 2023

I 2023 har den populære duo opdateret deres musikalske ”repertoirekuffert” på livefronten, så ”kufferten” nu er proppet med god og dansevenlig musik for det voksne publikum. Derfor optræder duoen nu med endnu flere danske hits, hvilket er garanti for mange syng-med-numre, EVERGREENS-cover-numre samt selvfølgelig egne sange, som er kendte fra radio og TV. Alle er sange, det voksne publikum elsker at høre og danse til. Den svensk/danske duo leverer en fantastisk sceneoptræden iført flot ”sceneoutfit” og går meget op i at levere den perfekte “live” sound som altid er afstemt og tilpasset publikum og arrangementets størrelse.

Book live optræden med Nørrelykke og Kruusedullen

Duoen optræder til et væld af arrangementer: private fester, sommer- og campingfester, centerjobs, på pleje- og ældrecentre samt kongrescentre, halballer og den store samt lille firmafest. Sammen med fx en DJ sørger Nørrelykke og Kruusedullen for en festlig aften, som vil blive husket længe efter festen er slut. Har du en konkret forespørgsel på en dato for dit arrangement, så kontakt os for en specifik pris. For ledige datoer, spørgsmål og booking, ring til os på tlf. 70 27 03 07 eller benyt venligst kontaktformularen her på siden.

Galleri
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Nørrelykke og "Kruusedullen", så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Nørrelykke og "Kruusedullen" på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?