Book Lotte Riisholt på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Lotte Riisholt

Stemning fra den gamle jukebox

Stemningen af fest, bægerklang, dans og sang til tonerne fra jukebox’en står med garanti i stærk erindring hos mange. Det er denne stemning, som den professionelle sangerinde og entertainer Lotte Riisholt genskaber, når hun optræder med showet ”Sange fra den gamle jukebox”.

Repertoiret er sammensat af de største hits fra Danskpoppens storhedstid i primært 70´erne krydret med kendte country-toner og lidt pop/rock hits. Når Lotte Riisholt optræder med den trådløse mikrofon er alt tilladt: Man må feste, synge, danse eller bare hygge. Med sikker fornemmelse for publikum sammensætter Riisholt et repertoire med kendte sange (og sange, man troede man havde glemt). Her er hits fra bl.a. Birthe Kjær, Dorthe Kollo, Gitte Hænning, Susanna Lana, John Mogensen, Keld & The Donkeys, Grethe Ingmann, Johnny Reimar, Birgit Lystager, Ulla Pia og på nul-komma-fem synger og danser publikum med på kæmpe hits som Pas på den knaldrøde gummibød, Så går vi til enkebal, Sikken Fest, Tennessee Waltz, Eviva Espana, Lidt´ go musik, Ka´ du har det rigtig godt osv. Det største danske dansktop-hits krydres med country-toner som ikoniske Rosegarden, Blue Moon of Kentucky, Crazy, Oh Lonesome Me, Stand By Your Man, Jambalay – Yeehaw, så er der fest.

Repertoiret ligger ikke 100% fast, så Lotte Riisholt navigerer musikalsk undervejs efter publikums smag og humør. Måske skal syng-med-dansktoptonerne og countrysangene suppleres med monsterhits som Can't Take My Eyes Off You, There's a Kind of Hush og Save the Last Dance for Me? Til julens arrangementer er der selvfølgelig dømt julefest til hits som Jingle Bell Rock, Feliz Navidad, Rockin’ Around the Christmas Tree m.fl.

I over 40 år har Lotte Riisholt optrådt til alverdens arrangementer, når danskerne har festet. Både solo og med bands har Lotte sunget i næsten hver en by i Danmark - og til alle typer arrangementer lige fra privatfesten, firmafesten, byfesten til den lokale bodega. Derudover har Lotte Riisholt udgivet en lang række CD´er gennem tiden bl.a. country-CD’en ”Country With Love” og hele 5 CD’er under titlen ”Sange fra den gamle jukebox” (indspillet med 4 af Danmarks bedste musikere Benni Boss, Lars DK, Jens Runge og Kasper Langkjær)

Og kan Lotte Riisholt synge? Også i den grad! Det fik Lotte det synlige bevis for, da hun 2018 blev kåret som ”Årets Kvindelige Dansktop solist” ved Dansktop Prisen (en ære der kun derudover er tilfaldet Birthe Kjær og Kirsten Siggaard).

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Lotte Riisholt, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?