Book DanskPOPPEN på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

DanskPOPPEN

Festlig dansk underholdning med 2 charmerende artister! De professionelle musikere Luise Føns (sang) og Anders Haaber (tangenter og sang) har sammensat en perlerække af hits hentet fra Dansktoppen og Dansk Melodi Grand Prix.

Vi maler byen rød, Boom Boom, Hip hurra det’ min fødselsdag, Danse i måneskin, To lys på et bord, Krøller eller ej, Det´lige det, Angelique, Kloden drejer, Dansevise, Under stjernerne på himlen, Sku´ du spørg fra no’en, Disco Tango, etc. Det er sange som går rent ind og vi alle kan synge med på.

Fra Dansktoppen eller snarere dansk pop musik er DanskPOPPENs repertoire utroligt varieret, og de sammensætter med sikker hånd efter publikums smag. For at give en idé om spændvidden i DanskPOPPENs store repertoire følger her en række sange: Flower Power Tøj, Himmelhunden, Tusind stykker (Anne Linnett), Lille fregnede Louise, Kære lille mormor, Hvor skal vi sove i nat, Eviva Espana, Sikken Fest, Rør ved mig, Vimmersvej, To men’sker på en strand, Smilende Sussi, Du burde købe dig en tyrolerhat, Knaldrøde gummibåd, En lille ring af guld, Ensom dame 40 år, Gid du var i Skanderborg, Se Venedig og dø, Jeg ringer på fredag OG SÅ VIDERE!

Der er dømt fest, Skal der være fest, stemning og højt humør, så skal der sendes bud efter DanskPOPPEN.

Print
DanskPOPPEN poserer med mikrofon
DanskPOPPEN store smil og glittertøj
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters