Book Nisse Blæserbanden på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Nisse Blæserbanden

Nisseblæserbanden pynter op til jul

Blæserbanden er et fantastisk musikbekendtskab. Ægte mundblæst musik og sang fra de unge luftveje. Banden spiller uden brug af ledninger, så de frit kan bevæge sig rundt blandt publikum og lave sjov, mens de spiller.

Det gør også, at de kan gribe ting ud fra stedet, hvor de befinder sig og bruge dem til showet. Publikum får på den måde oplevet Banden helt tæt på, både gammel, ung og midt i mellem.

Ved juletid pynter Blæserbanden op på festligste vis - ikke kun sig selv men også instrumenterne. Blæserbanden elsker jul og at sprede budskabet om julen. Julen er nemlig en tid, hvor man har brug for stemning, godt humør og masser af god julemusik.

Blæserbanden forstår at gøre enhver i aldeles godt julehumør, når de finder det velkendte julerepertoire frem og pifter det op med en ordentlig omgang juleswing. Når Blæserbanden spiller op, er der hverken sparet på guirlander eller julekugler, og har du set Blæserbanden i julehumør, så har “Glade Jul, dejlige Jul..” fået en helt ny betydning.

Banden har gennem tiden spillet til alverdens arrangementer, hvilket gør, at de lige fra starten forstår at tilpasse sig det pågældende arrangement, uanset om det er på scenen, gader eller stræder. Blæserbanden kommer med alle tiders musiksjov. Her er humør og slagermelodier. Sammenkoblet med et lystigt jazzpræg kommer det hele til at swinge og gynge. Der er sikret fest og sjov musik for alle.

Blæserbanden spiller danske, udenlandske, børne- og ikke mindst ungdommelige numre, så der er noget for enhver smag. De læser publikum i nuet og tilrettelægger showet efter hvem de optræder for.

Blæserbanden giver den alt, hvad livrem og seler kan holde, når de optræder. Ikke kun musikken er i top, også deres livsglæde og energi. Blæserbanden formår nemlig at levere en festlig og humoristisk musikoplevelse med skøre, impulsive indslag, der får publikum i højt humør lige fra første tone.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters