Book Cirkus Baldoni - Nissesjov på 70 27 03 07 hos Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Cirkus Baldoni - Nissesjov

Juleunderholdning med cirkus og nissesjov

Med Cirkus Baldoni kan man forvente en unik og spændende juletræsfest, hvor både cirkus og nissesjov kombineres på en fantastisk måde. Børnene får mulighed for at interagere med ikoniske figurer som julemanden, drillenissen Nis og den elskelige julegris, Anton Antonius, som alle er faste elementer i Cirkus Nissesjov. Udover disse skønne figurer præsenteres der også søde og veltrænede hunde i forestillingen. Dette udføres af de sjove nisser, Fætter Gran og Tante Pebernød. Sammen skaber de en uforglemmelig underholdningsoplevelse og nissesjov i ægte julestil, som vil glæde alle børnene.

Juletræsfest med Cirkus Baldoni

Hvis man ønsker at kombinere forestillingen med traditionel juledans omkring juletræet sammen med Julemanden, så er det absolut en mulighed. Dette vil være en ideel kombination, hvor der først vil være underholdning for børnene, efterfulgt af en omgang juledans omkring træet, hvor Julemanden gerne vil dele gaver eller godteposer ud til børnene. Alt nødvendigt udstyr samt musik til juletræsdansen og som baggrundsmusik under arrangementet medbringes, så julestemningen er konstant til stede.

Book Cirkus Baldoni - Nissesjov

Skal Cirkus Baldoni komme og sprede juleglæde med deres forestilling hos jer? Der vil være et krav om plads på minimum 6 x 6 meter, med fri gulvplads og loftshøjde på mindst 3 meter. Så er Cirkus Baldoni klar til at indtage stedet med nissesjov og hyggelig stemning. Ønsker I at booke den kommende juleunderholdning, så er Showbizz Danmark det rette sted. Vi tilbyder mange forskellige former for underholdning og musik, som er særligt velegnede til julearrangementer. I er altid velkomne til at kontakte os for hjælp til at finde den helt rigtige underholdning, der passer til jeres arrangement, budget og dato. Vi kan kontaktes på telefon: 70 27 03 07 eller via e-mail: showbizz@showbizz.dk.

Print

Ønsker du priser på Cirkus Baldoni - Nissesjov, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?