Book Anne Marie Bush på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Showbizz logo i rød

Menu

Anne Marie Bush

DIVA SONGS skaber den rette stemning til din næste fest

Hits på stribe serveres med elegance og ”glimt i øjet”. Repertoiret spænder vidt og Diva Songs er det perfekte valg til at løfte festen. Anne Marie mestrer alt fra Musical Highlights, Swing og Evergreens, som er velegnet til underholdning under middagen, til Disco, Motown og Soul, der sætter gang i dansegulvet...

DIVA SONGS skaber den rette stemning til din næste fest

Hits på stribe serveres med elegance og ”glimt i øjet”. Repertoiret spænder vidt og Diva Songs er det perfekte valg til at løfte festen. Anne Marie mestrer alt fra Musical Highlights, Swing og Evergreens, som er velegnet til underholdning under middagen, til Disco, Motown og Soul, der sætter gang i dansegulvet efterfølgende. Alternativt kan Anne Marie bookes til at skabe den rette lounge-stemning til receptionen, i caféen eller til julefesten.

SOUL, MOTOWN, DISCO
Her giver Anne Marie den fuld gas med de helt store hits fra Motown perioden samt de verdenskendte disco- og soul-klassikere. De store amerikanske soul sangerinder såsom Aretha Franklin, Tina Turner, Gloria Gaynor, Diana Ross, Donna Summer, Patty La Belle etc. bliver alle genoplivet med stil af vores egen danske soul diva.

JAZZ, LOUNGE, SWING
Anne Marie mixer sine favoritter fra de mest velkendte jazz standards, moderne samt good old evergreens, swingtime hits og egne kompositioner. I får her rig mulighed for at nyde en rigtig dejlig aften og et pragtfuldt repertoire fra de helt store kunstnere såsom Billie Holiday, Frank Sinatra, Louis Armstrong, Etta James, Ella Fitzgerald, Oletta Adams, Aretha Franklin, Anita Baker, Sarah Vaughan, Stevie Wonder, Amy Winehouse, Ray Charles, Michael Bubblé og mange andre.

CHRISTMAS SONGS
Anne Marie har samlet sine jule-klassikere og jule-favoritter fra både Whitney Houston, Mariah Carey, Frank Sinatra, Bill Crosby, Aretha Franklin og mange andre kendte stjerner. Det er en uforglemmelig oplevelse og magisk stemning der præger denne aften.

RECEPTION
Anne Marie mixer sine favorit sange, fra både Soul, Motown, Jazz, Evergreens, Swing, Rock, Pop og andre velkendte hits, med sine egne kompositioner.

Læs mereVis mindre
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk