Book Anders Steen Hansen på 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Anders Steen Hansen

Uddannet pianist med en fløjlsblød stemme, kendt fra TV og YouTube

Anders Steen Hansen er uddannet pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium I Kbh. Han har udelukkende levet af spille og producere musik i de sidste 20 år.

I de 20 år har han spillet med de største artister herhjemme, det har bl.a været: Rasmus Seebach, Christopher, Mads Langer, Medina, Sanne Salomonsen, Anne Linnet, Lis Sørensen og mange andre.

Han har også medvirket i del tv programmer igennem årene, det har bl.a været som fast pianist til X factor bootcamps igennem 12 år. Derudover har han også været kapelmester i Talkshowet Meyerheim i 3 sæsoner.

Hvis du har mindre børn, kender du højst sandsynligt Arne Alligator og Anders’s stemme. For 2,5 år siden blev han nemlig udvalgt til at lægge stemme til den danske version af Arne Alligator.

Kanalen har været en kæmpe succes på YouTube med 50 millioner visninger indtil videre.

Anders spiller hovedsageligt numre i den poppede ende, og repertoiret spænder fra evergreens fra 50'erne til nyere radiohits med bl.a John Legend og Ed Sheeran. Der er derfor mulighed for at rette repertoiret ind efter anledning og publikums alder til arrangementet.

Book musik for enhver smag

Det vigtigste for Anders, udover at levere musik på højt niveau, er, at du som kunde er tryg hele vejen igennem.

Hvis du booker Anders, får du et opkald i ugen op til arrangementet, hvor detaljerne dobbelt-tjekkes, og I lige får hilst på hinanden. Så er begge parter sikre på, at musikken til arrangementet bliver præcis, som I ønsker det.

Galleri
Video
Pris
Print
Anders Steen Hansen med Infernal

Ønsker du priser på Anders Steen Hansen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?