Book Martin Dale på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Martin Dale

Den britiske troubadour

Den britiske sanger, guitarist og entertainer Martin Dale kombinerer musikalsk dygtighed, naturligt showmanship og en overflod af energi i et publikumsvenligt troubadour-show, der, selvom det er rettet mod pub-publikummet, passer til enhver lejlighed.

Med over 30 års erfaring med at optræde i bands og solo på store og små spillesteder i Storbritannien, Norge, Sverige, Danmark, Polen, Tyrkiet, Frankrig, Tyskland og Færøerne har han selvtilliden til at skabe tæt kontakt med ethvert publikum.

Martin Dale spiller omkring 230-250 koncerter om året og er for det meste på farten som solosanger, trubadur og entertainer, som halvdelen af folk-duoen Strong Ale, en tredjedel af tradfolk-bandet Roaring Maggie og en femtedel af folkrock-bandet Brophy's Law, der er konferencier på Woodsies-scenen på Glastonbury Festival.

Oplev Martin Dale

Han har også udgivet to albums med sine egne kompositioner og flere singler på pladeselskabet Short Fuse.

Martin Dale har specialiseret sig i britiske og irske folkesange, men har også et repertoire på over 600 pop- og rockfavoritter fra kunstnere som The Beatles, Creedence, Robbie Williams, Queen, The Stones, Clapton, Springsteen og mange, mange flere sammen med sine egne publikumsvenlige kompositioner.

Demokratisk til det yderste og i stand til at være en menneskelig jukebox, ender hans shows ofte med at blive improviseret omkring publikums ønsker. I modsætning til mange andre troubadourer bevæger han sig rundt på et spillested ved hjælp af trådløs teknologi for at skabe aktiv kontakt med publikum og bruge humor og historier til at bryde isen.

Martin Dale leverer musik, som folk kan lide, med et venligt smil, positiv energi, en unik guitarstil og sin karakteristiske whiskydryppede stemme.

Book Martin Dale

Hvis den britiske sanger og dygtige entertainer, Martin Dale, skal underholde til dit næste arrangement, så kontakt vores behjælpelige medarbejdere hos Showbizz Danmark. Skulle du sidde med spørgsmål vedrørende ledige datoer, booking og pris på Martin Dale, så skriv til os på showbizz@showbizz.dk eller ring på telefon 70 27 03 07.

Vi tilbyder underholdning i et væld af forskellige udgaver og sætter en ære i at finde det helt rette til ethvert arrangement. Følg med på vores Instagramprofil og YouTube-kanal, hvor du kan gå på opdagelse i, hvilke shows, bands, børneunderholdning og meget mere, vi tilbyder. Vi ser frem til at hjælpe dig med at afvikle et enestående arrangement.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Martin Dale, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters