Book Martin Dale på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Martin Dale

Den britiske troubadour

Den britiske sanger, guitarist og entertainer Martin Dale kombinerer musikalsk dygtighed, naturligt showmanship og en overflod af energi i et publikumsvenligt troubadour-show, der, selvom det er rettet mod pub-publikummet, passer til enhver lejlighed.

Med over 30 års erfaring med at optræde i bands og solo på store og små spillesteder i Storbritannien, Norge, Sverige, Danmark, Polen, Tyrkiet, Frankrig, Tyskland og Færøerne har han selvtilliden til at skabe tæt kontakt med ethvert publikum.

Martin Dale spiller omkring 230-250 koncerter om året og er for det meste på farten som solosanger, trubadur og entertainer, som halvdelen af folk-duoen Strong Ale, en tredjedel af tradfolk-bandet Roaring Maggie og en femtedel af folkrock-bandet Brophy's Law, der er konferencier på Woodsies-scenen på Glastonbury Festival.

Oplev Martin Dale

Han har også udgivet to albums med sine egne kompositioner og flere singler på pladeselskabet Short Fuse.

Martin Dale har specialiseret sig i britiske og irske folkesange, men har også et repertoire på over 600 pop- og rockfavoritter fra kunstnere som The Beatles, Creedence, Robbie Williams, Queen, The Stones, Clapton, Springsteen og mange, mange flere sammen med sine egne publikumsvenlige kompositioner.

Demokratisk til det yderste og i stand til at være en menneskelig jukebox, ender hans shows ofte med at blive improviseret omkring publikums ønsker. I modsætning til mange andre troubadourer bevæger han sig rundt på et spillested ved hjælp af trådløs teknologi for at skabe aktiv kontakt med publikum og bruge humor og historier til at bryde isen.

Martin Dale leverer musik, som folk kan lide, med et venligt smil, positiv energi, en unik guitarstil og sin karakteristiske whiskydryppede stemme.

Book Martin Dale

Hvis den britiske sanger og dygtige entertainer, Martin Dale, skal underholde til dit næste arrangement, så kontakt vores behjælpelige medarbejdere hos Showbizz Danmark. Skulle du sidde med spørgsmål vedrørende ledige datoer, booking og pris på Martin Dale, så skriv til os på showbizz@showbizz.dk eller ring på telefon 70 27 03 07.

Vi tilbyder underholdning i et væld af forskellige udgaver og sætter en ære i at finde det helt rette til ethvert arrangement. Følg med på vores Instagramprofil og YouTube-kanal, hvor du kan gå på opdagelse i, hvilke shows, bands, børneunderholdning og meget mere, vi tilbyder. Vi ser frem til at hjælpe dig med at afvikle et enestående arrangement.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Martin Dale, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?