Book Soul Survivors på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Soul Survivors

Fra varm og fløjsblød soul til fræk funk og dansesikkert disco!

Med klassisk soul, funky rytmer og uforglemmelige discohits sørger Soul Survivors for masser af dans og brede smil på dansegulvet. Med mere end 10 års erfaring har de syv talentfulde musikere i bandet opbygget et imponerende og slagkraftigt repertoire.

Soul Survivors' samling af klassiske og kendte soul-, funk- og discohits, kombineret med nogle nyere numre, sikrer en fest, der bliver husket. Repertoiret inkluderer hits fra Bruno Mars, Prince, Stevie Wonder, Chaka Khan, Aretha Franklin, James Brown, Michael Jackson, Tower of Power, Kool & The Gang og mange flere fra 70’erne og 80’ernes pladereol.

En soulpower sangerinde, en skarp blæsersektion, der læner sig op ad et stramt og groovy backing band – så behøver du ikke mere for uforglemmelige ture ned ad Soul-Funk Memory Lane. Enhver af dine danseglade gæster vil elske dig for at lade Soul Survivor levere den ægte vare af soul, funk og disco til din fest.

Book Soul Survivors

Soul Survivors formår at skabe en festlig og indlevende atmosfære, hvor publikum kan forvente en aften fyldt med de største hits fra soulens guldalder til nutidens funky rytmer. Bandets karismatiske forsangere og dygtige musikere sørger for, at hver eneste sang fremføres med passion og præcision, hvilket gør hver koncert til en unik og mindeværdig oplevelse.

For at booke Soul Survivors, skal du blot kontakte Showbizz Danmark - det kan du gøre ved at ringe på telefon 70 27 03 07 eller ved at sende en mail til showbizz@showbizz.dk. Vi hjælper dig med at arrangere musik til dit event, uanset om det er en firmafest, bryllup eller anden stor begivenhed.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Soul Survivors, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?