Book Funky Fever på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Funky Fever

Bandet løfter dansegulvet med deres unikke funk-disco groove

Funky Fever, en dynamisk musikgruppe med over 10 års erfaring i branchen. Kendt for deres evne til at sætte gang i dansegulvet og skabe uforglemmelige øjeblikke, er Funky Fever stolte af at annoncere deres seneste repertoire, der spænder fra funky discohits til moderne klassikere.

Med 100% livemusik og en passion for at levere velspillet og nøje udvalgt musik lover Funky Fever at give deres publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. Deres sætliste inkluderer både nye og gamle hits, der garanterer at tilfredsstille enhver smag.

Fra ikoniske hits som I'm so excited, September, Stayin alive, Get lucky og Uptown funk til moderne favoritter som Hjem fra fabrikken, Flowers og Juice med blæst, er der ingen tvivl om, at Funky Fever har den perfekte blanding af sange til enhver begivenhed.

Festbandet Funky Fever

Publikum kan forvente at danse hele natten til musik fra Bruno Mars, Michael Jackson, Thomas Helmig, Lukas Graham, Christopher og mange flere, når Funky Fever og den kvindelige og mandlige sanger indtager og levere en fest ud over scenekanten. Deres unikke sound og energiske optræden garanterer en feststemning, der vil blive husket længe efter arrangementet, er slut.

Funky Fever er ikke bare et band - de er en oplevelse. Med deres passion for musik og deres evne til at skabe en festlig atmosfære er de det ideelle valg til enhver begivenhed, der kræver livlig underholdning.

Bandets medlemmer

Funky Fever består af Elin Jespersen og Thomas Løvegaard, der er bandets to forsangere og som forstår at sætte gang i en god fest og brede den ud over scenekanten ved at få godt fat i publikum. De supplerer med gode korstemmer og lidt perc. De kommer begge fra gospelverdenen. Flemming Bengtsson og Allan Bode står for henholdsvis Bas og Trommer. De er begge super rutinerede musikere, som har spillet i mange år. Allan Bode spiller også med Bobo Moreno og hans fætter Søren Sebber Larsen.

Christian Asmussen, bandets kapelmester og keyboardmand, leverer alt, hvad hjertet begærer med blæserriffs og funky rytmer. Guitaristen i Funky Fever, Lars Flaskager, leverer den tørre funk guitar, krydret med cool guitar-riffs, fede soloer og lækre 3-stemmer på koret. Og folk hiver ofte luftguitaren frem, når der fyres en fed guitarsolo af.

Book Funky Fever

Når du booker Funky Fever gennem Showbizz Danmark, sikrer du dig en uforglemmelig musikalsk oplevelse til din næste fest. Bandet er kendt for deres sprudlende energi og enestående evne til at fylde dansegulvet med glade gæster.

Hos Showbizz Danmark gør vi bookingprocessen enkel og problemfri. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med alle detaljer, så du kan fokusere på at nyde festen. For at booke bandet, kontakt os på telefon 70 27 03 07. Lad os sammen sørge for, at din fest bliver en uforglemmelig oplevelse med Funky Fever på scenen!

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Funky Fever, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?