forespørgselsliste

Din liste er tom >

Erik Grip

Erik Grip

Viser med prisvindende tekster

Erik Grip har glædet et utal af mennesker med sine melodier og fortolkninger af danske sange og viser i sin lange karriere. Det begyndte for Erik Grip i Visevershuset, så blev det festivalerne i Tønder, Skagen og Frederikssund. Ja, selv Roskilde Festivalen og Den Smukkeste i Skanderborg kan Erik Grip skrive med på listen.


Erik Grip er en traditionel trubadur, og han har tilbragt mange gode år i det danske landskab. For Erik Grip er det væsentlige at levere engageret underholdning, som tager udgangspunkt i mennesket, så det er meget mere end visesang og folkemusik. Erik Grip er elsket af sit publikum for netop at være anderledes end de fleste andre sangere. 

Erik Grip er en af de få, som i alle år har været tro mod det danske sprog og den danske sang på folkelig vis, men aldrig uden tekster af høj kvalitet. Søren Gyldendal Fonden gav netop Erik Grip en særpris for hans arbejde for dansk lyrik og klassisk digtning. Det er blevet til mange indspilninger og utallige shows, siden Erik Grip startede i 1963. 

Med andre ord er der tale om en erfaren herre med nogle af den danske musikverdens bedste tekster, der venter publikum.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen