forespørgselsliste

Din liste er tom >
Oprettelsesdato:
19-04-2021
Titel:
Ole Gas & Zakariasen
Stort billede:
gas_cak
Indhold:

Du kender sikkert Ole Gas, som efterhånden er et ikon i musikbranchen. Han har spillet over 2.800 jobs gennem de sidste 15 år som solist eller sammen med Ole Gas Band. Ole Gas har besøgt de fleste byer og spillesteder i Danmark. Han har sågar turneret adskillige gange i Norge også.  


Nu kan du booke ham i en helt ny og frisk duo konstellation sammen med guitaristen Mikkel Zakariasen.  

En konstellation som læner sig rigtig meget op ad Kim Larsens samarbejde med den legendariske guitarist fra "Kjukken", Karsten Skovgaard.


Med Ole Gas & Zakariasen får du en musikalsk oplevelse med 2 super skarpe og dygtige musikere, der med respekt for originalerne, tager dig med på en rejse af de aller bedste numre fra Kim Larsen og Gasolin.  


Såvel Ole´s karakteriske stemme som Mikkel Zakariasens eminente guitarspil ligger sig så tæt op ad originalen, at man virkelig respektere deres optræden. Det virker autentisk og efterlader en god fornemmelse hos tilhørende om, at duoen udviser er ydmyghed og erbødighed overfor at lave denne hyldest til en af vor tid største sangskrivere og musikere. 


Ole Gas & Zakariasen er den helt rigtige konstellation til private/firma, firma arrangementer, kulturhuse og andre arrangører, som gerne vil have et genhør med sangene fra Kim Larsens sangskat.


Med lidt storytelling mellem numrene fra Ole Gas, som på sin sædvanlige charmerende måde binder repertoiret sammen, er der tale om et rigtig godt koncept med masser af god musik og underholdning.


gå til profil Klik her

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen