Book Zididada direkte her | 70 27 03 07 | Showbizz.dk
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Zididada

Zididadas glade toner får solen til at skinne

Zididada er et af 00'ernes mest produktive orkestre, når det kommer til fængende melodier, radiohits og evergreens. I dag betragter mange Zididada som det band, der introducerede danskerne for evig solskin, fester, farver og positive - næsten naive - budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden.

Deres stil stod i skarp kontrast til tidens trends, med en hårdtpumpet eurodancestorm, der hærgede Danmark anført af Aqua, Hit'n'Hide, Infernal og Barcode Brothers. Der er ikke mange i danske hjem, der ikke kan nynne med på "Zididadaday" og "Prinsesse", eller som ikke har irriteret sig over, at de simpelthen ikke kunne få "Walking On Water" ud af hovedet for x antal gange. Zididada nåede sit højdepunkt med albums og radiospil omkring 2004, men det var på ingen måde afslutningen på bandets succes. Zididada er ikke et band, der nogensinde har hvilet på laurbærrene.

Evig sol over Zididada

Med Jimmy Bacoll i front har solskinsbandet solidt etableret sig på den danske livescene og bookes i gennemsnit mere end 100 gange om året. Bandet blev dannet i 1999 af Jimmy Bacoll og Danny Linde. De fandt på ordet Zididada, som ikke bruges på nogen anden sprog, så Jimmy og Danny besluttede allerede dengang, at Zididada betyder "Evig Sol."

Book Zididada

Der er nok ikke en festival i Danmark, der ikke har booket Zididada. Og det ville også være skørt andet, for Zididada trækker stadig fulde huse, især til sommerens byfester, festivaler og markeder. Som arrangør skal man derfor booke bandet i god tid, for kalenderen er godt fyldt op om sommeren for Zididada, som nyder stor popularitet hos det nu midaldrende publikum.

Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning, og du er altid velkommen til at kontakte os angående ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 og hør om mulighederne for booking af Zididada.

Galleri
Video
Pris
Print
Zididada stående på række
band koncert udendørs ved vand sort/hvid scene. Mand optræder zididada siddende på togskinner

Ønsker du priser på Zididada, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?