Book Zididada direkte her | 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Zididada

Får solen til at skinne til ethvert arrangement

Zididada er et af 00’ernes mest leveringsdygtige orkestre, hvad angår ørehængere, radiohits og evergreens. I dag betragter mange Zididada som bandet, der introducerede danskerne for evig solskin, fest, farver og positive - ja, nærmest naive budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden.

En stil, der stod i stærk kontrast til tidens trends i form af en hårdtpumpet eurodancestorm, der raserede Danmark med Aqua, Hit’n’Hide, Infernal og Barcode Brothers i spidsen. Der er ikke mange i de danske stuer, der ikke kan nynne med på ”Zididadaday” og ”Prinsesse”, eller er blevet irriterede over, at de simpelthen ikke kunne få ”Walking On Water” ud af hovedet for gud ved hvilken gang. Zididada havde deres storhedstid album- og rotationsmæssigt omkring 2004, men dermed var successen og historien om bandet slet ikke skrevet færdigt. For Zididada er ikke et band, der på nogen måde har ligget på den lade side.

Book Zididada

Der findes nok ikke en festival i Danmark, der ikke har haft booket Zididada. Og det ville da også være skørt andet, for Zididada trækker stadig fulde huse, specielt til sommerens byfester, festivaler og markeder. Som arrangør må man således booke bandet i god tid for kalenderen er stadig godt fyldt op i sommerhalvåret for Zididada, som nyder stor popularitet hos det nu midaldrende publikum. Med Jimmy Colding i front, har solskinsbandet sat sig godt og grundigt på den danske livescene, hvor bandet i gennemsnit bookes mere end 100 gange om året. Bandet blev dannet i 1997 af Jimmy Colding og Danny Linde. De fandt på ordet Zididada, som ikke er brugt på noget andet sprog, så Jimmy og Danny besluttede allerede dengang, at Zididada betyder "Evig Sol".

Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning og du er altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 og hør om mulighederne for booking af Zididada.

Galleri
Video
Print
Zididada stående på række band koncert udendørs ved vand sort/hvid scene. Mand optræder mand foran grå væg mand foran lys væg Zididada gående med kuffert
zididada siddende på togskinner mand på togskinner.2 mand på togskinner.1 mand close up mand stående ved vindue
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters