Book Zididada direkte her | 70 27 03 07 | Showbizz.dk
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Zididada

Zididadas glade toner får solen til at skinne

Zididada er et af 00'ernes mest produktive orkestre, når det kommer til fængende melodier, radiohits og evergreens. I dag betragter mange Zididada som det band, der introducerede danskerne for evig solskin, fester, farver og positive - næsten naive - budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden.

Deres stil stod i skarp kontrast til tidens trends, med en hårdtpumpet eurodancestorm, der hærgede Danmark anført af Aqua, Hit'n'Hide, Infernal og Barcode Brothers. Der er ikke mange i danske hjem, der ikke kan nynne med på "Zididadaday" og "Prinsesse", eller som ikke har irriteret sig over, at de simpelthen ikke kunne få "Walking On Water" ud af hovedet for x antal gange. Zididada nåede sit højdepunkt med albums og radiospil omkring 2004, men det var på ingen måde afslutningen på bandets succes. Zididada er ikke et band, der nogensinde har hvilet på laurbærrene.

Evig sol over Zididada

Med Jimmy Bacoll i front har solskinsbandet solidt etableret sig på den danske livescene og bookes i gennemsnit mere end 100 gange om året. Bandet blev dannet i 1999 af Jimmy Bacoll og Danny Linde. De fandt på ordet Zididada, som ikke bruges på nogen anden sprog, så Jimmy og Danny besluttede allerede dengang, at Zididada betyder "Evig Sol."

Book Zididada

Der er nok ikke en festival i Danmark, der ikke har booket Zididada. Og det ville også være skørt andet, for Zididada trækker stadig fulde huse, især til sommerens byfester, festivaler og markeder. Som arrangør skal man derfor booke bandet i god tid, for kalenderen er godt fyldt op om sommeren for Zididada, som nyder stor popularitet hos det nu midaldrende publikum.

Hos Showbizz Danmark kan du altid være sikker på at få gode råd, inspiration og vejledning, og du er altid velkommen til at kontakte os angående ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Kontakt os i dag på telefon 70 27 03 07 og hør om mulighederne for booking af Zididada.

Galleri
Video
Pris
Print
Zididada stående på række
band koncert udendørs ved vand sort/hvid scene. Mand optræder zididada siddende på togskinner

Ønsker du priser på Zididada, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters