Book Stig Rossen og Vennerne på tlf: 70 27 03 07 - Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Stig Rossen og Vennerne

En hyldest til Flemming Bamse Jørgensen

Stig Rossen og Vennerne er et dansk underholdningsband. bandet blev dannet i 2011 af Stig Rossen og de resterende medlemmer af Bamses Venner efter forsangeren Flemming Bamse Jørgensens død. Bandet tournerer fortsat rundt og spreder glæde med den velkendte og folkelige musik.

Stig Rossen & Vennerne lancerede i 2011 en række koncerter efter Flemming Bamse Jørgensens uventede død. Stig Rossen tilbød at medvirke til et par enkeltstående koncerter, der var planlagt før Bamses død. Efterfølgende medvirkede samme konstellation ved en stort anlagt mindekoncert for Flemming Bamse Jørgensen i NRGi Arena i Århus.

Hvad synger Stig og Vennerne?

Gruppen synger udelukkende de gamle sange fra Bamses Venner. Et repertoire, der tæller nogle af de mest elskede klassikere i dansk popmusik. Med hits som "Vimmersvej", "Solen Skinner", "Tænker altid på dig", "Kongens Have", "Alice", og "Hvorfor går Louise altid til Bal", vækker de minder og glæde hos publikum af alle aldre. Disse sange repræsenterer ikke blot en æra af dansk musikhistorie. De repræsenterer samtidig også den emotionelle dybde og det musikalske talent, som Flemming 'Bamse' Jørgensen og hans band Bamses Venner var kendt for.

Stig Rossen og vennerne

Se frem til et varmt og glædeligt genhør med de sange, vi alle kender, udført med respekt og musikglæde. Kontakt Showbizz Danmark i dag og book Stig og Vennerne til dit næste arrangement. Du kan ringe til os på telefon 70 27 03 07 eller sende en mail på showbizz@showbizz.dk, så afklarer vi dine spørgsmål angående pris, ledighed mm.

Vores store udvalg af artister har en masse at byde på, så følg meget gerne med på vores sociale kanaler, hvor vi hyppigt deler videoer af bands, solister, kendte for børn og meget mere. Her kan du finde vores Instagramprofil og YouTube-kanal. Vi tilbyder alt fra jazz og swing til foredrag og børneunderholdning.

Galleri
Video
Pris
Print
stig og vennerne stig og vennerne2

Ønsker du priser på Stig Rossen og Vennerne, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?