Book Sminketeatret - Tatoveringer på 70 27 03 07 - Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sminketeatret - Tatoveringer

Vilde og seje tatoveringer

Hos Sminketeatret fremtrylles nok Danmarks sejeste og vildeste tatoveringer til børn i alle aldre. Børnene kan vælge mellem mange motiver og farver, og de elsker de flotte udsmykninger, som hurtigt bliver et stort tilløbsstykke på dit event. Disse tattoos ligner til forveksling ægte tatoveringer, hvilket gør dem til et kæmpe hit hos børn.

Sminketeatrets dygtige sminkører overfører de vilde tattoos med vand, så det er helt smertefrit. Underholdningsværdien varer endda længe, da tatoveringerne holder i op til 14 dage, hvor børnene stolt kan vise de fine udsmykninger frem.

Book Sminketeatrets børneworkshops

I kan nemt og enkelt kombinere denne børneworkshop med en af Sminketeatrets andre sjove workshops. Foruden de flotte og farverige tatoveringer med alverdens motiver, kan I også få lavet vilde glimmertatoveringer. De skal nok skabe den helt rette og festlige stemning til jeres fest, fødselsdag eller skolearrangement.

Desuden kan denne workshop også kombineres med ansigtsmaling, som Sminketeatret mestrer til fulde! Oplev fantastiske kreationer, når ansigtsmalerne skaber de fineste og vildeste tatoveringer og ansigtsmaling på både børn og voksne.

Kontakt os endelig hos Showbizz Danmark, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper gerne med stort og småt, så du trygt kan læne dig tilbage og få hjælp til at få arrangeret dit næste event.

Galleri
Pris
Print
kvinde med tatoveringer
dreng med tatoveringer

Ønsker du priser på Sminketeatret - Tatoveringer, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters