Book Sminketeatret - Tatoveringer på 70 27 03 07 - Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sminketeatret - Tatoveringer

Vilde og seje tatoveringer

Hos Sminketeatret fremtrylles nok Danmarks sejeste og vildeste tatoveringer til børn i alle aldre. Børnene kan vælge mellem mange motiver og farver, og de elsker de flotte udsmykninger, som hurtigt bliver et stort tilløbsstykke på dit event. Disse tattoos ligner til forveksling ægte tatoveringer, hvilket gør dem til et kæmpe hit hos børn.

Sminketeatrets dygtige sminkører overfører de vilde tattoos med vand, så det er helt smertefrit. Underholdningsværdien varer endda længe, da tatoveringerne holder i op til 14 dage, hvor børnene stolt kan vise de fine udsmykninger frem.

Book Sminketeatrets børneworkshops

I kan nemt og enkelt kombinere denne børneworkshop med en af Sminketeatrets andre sjove workshops. Foruden de flotte og farverige tatoveringer med alverdens motiver, kan I også få lavet vilde glimmertatoveringer. De skal nok skabe den helt rette og festlige stemning til jeres fest, fødselsdag eller skolearrangement.

Desuden kan denne workshop også kombineres med ansigtsmaling, som Sminketeatret mestrer til fulde! Oplev fantastiske kreationer, når ansigtsmalerne skaber de fineste og vildeste tatoveringer og ansigtsmaling på både børn og voksne.

Kontakt os endelig hos Showbizz Danmark, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper gerne med stort og småt, så du trygt kan læne dig tilbage og få hjælp til at få arrangeret dit næste event.

Galleri
Pris
Print
kvinde med tatoveringer
dreng med tatoveringer

Ønsker du priser på Sminketeatret - Tatoveringer, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?