Book Sminketeatret - Glimmertatoveringer på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sminketeatret - Glimmertatoveringer

Afprøv en af verdens hotteste krop-kunstformer

Glimmertatoveringer har taget verden med storm og er blevet den hotteste krop-kunstform i dag. Med deres sprudlende farver og glamourøse udseende tilbyder de en sjov og iøjnefaldende måde at tilføje et strejf af magi og glans til enhver begivenhed. Uanset om det er til fester, festivaler eller særlige arrangementer, er glimmer tatoveringer blevet en favorit blandt både børn og voksne.

Når det kommer til glimmertatoveringer, er valgmulighederne uendelige. Sminketeatret bringer en bred vifte af forskellige motiver og glimmerfarver, så du kan vælge det perfekte design, der passer til dig og din stil. Uanset om du foretrækker blomstermønstre, dyremotiver, geometriske former eller abstrakte designs, er der noget for enhver smag. Du kan virkelig lade din kreativitet og fantasi blomstre, når du vælger dine foretrukne tatovering med fint glimmer.

Glimmertatoveringer fungerer også godt som et supplement til ansigtsmaling. Ved at kombinere de to kunstformer kan du skabe et virkelig unikt og imponerende udseende. Du kan forvandle dit ansigt og din krop til et levende lærred og udtrykke din individualitet på en fantastisk måde. Uanset om du ønsker at tilføje et strejf af glimmer til dine kinder, skuldre eller arme, er det kun din fantasi, der sætter grænserne.

Vandfaste tatoveringer med glimmer

En af de fantastiske ting ved Sminketeatrets glimmertatoveringer er, at de er vandfaste og holder i op til syv dage. Du behøver ikke bekymre dig om at miste din glans i regnvejr eller ved at komme i kontakt med vand. Du kan roligt danse, svømme eller svede, og din glimmertatovering vil stadig se strålende ud. Det er den perfekte måde at skabe langvarig kropskunst uden bekymringer.

Så uanset om du ønsker at tilføje et ekstra strejf af sjov og glamour til din næste fest, eller bare ønsker at forkæle dig selv med en midlertidig kunstnerisk udtryksform, er glimmertatoveringer det ideelle valg. Der er noget for enhver smag og enhver begivenhed. Så lad din personlighed skinne igennem med disse fantastiske kropsudsmykninger, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden og efterlade et varigt indtryk.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Sminketeatret - Glimmertatoveringer, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?