Book Sminketeatret - Balloner til festlige lejligheder på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sminketeatret - Balloner til festlige lejligheder

Kreative og farverige ballondyr

Balloner er simpelthen uundværlige, når det kommer til børn og deres glæde. De farverige og luftfyldte kreationer bringer en ubeskrivelig lykke til enhver begivenhed, og de kan skabe en magisk atmosfære, der varer længe efter, festen er slut. Sminketeatret medbringer et stort udvalg af balloner, der kan blive et blivende minde på børneværelset.

Når Sminketeatret deltager i dit event, bringer de en bred vifte af ballonfigurer med, der vil imponere selv de mest kræsne børn. Fra klassiske dyrefigurer som hunde, katte og kaniner til fantasifulde væsner som enhjørninger og drager - valget er helt op til børnene. De kan selv vælge den figur, der bedst afspejler deres personlighed og interesser. Det er en oplevelse i sig selv at se deres øjne lyse op, mens de udvælger deres drømmeballon.

Når ballonen er valgt, starter magien. Sminketeatret puster ballonen op lige foran børnene, så de kan være vidner til den imponerende forvandling. De vil være tryllebundet af synet af ballonen, der gradvist tager form og bliver til deres udvalgte figur. Hvert pust af luft er en invitation til at drømme og fantasere, og når ballonen er opblæst, sørger de hos Sminketeatret for at lukke den forsigtigt, så den kan holde i mange måneder.

Ballonen er det blivende minde på børneværelset

Den blivende ballon bliver et minde, der vil pynte på børneværelset i lang tid. Børnene vil elske at se deres yndlingsfigur svæve over dem hver dag og mindes den særlige begivenhed, hvor de fik den.

Så lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke med vores blivende balloner. Lad børnenes fantasi tage flyvning, mens de vælger deres yndlingsfigur, og lad Sminketeatret puste liv i deres drømme. Ballonerne vil ikke kun bringe glæde og smil til dit event, men også skabe et varigt minde, der vil bringe lykke til børneværelset i lang tid fremover.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Sminketeatret - Balloner til festlige lejligheder, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

PH sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
PH Jakobsen Direktør & Booker
Søg
Generic filters