Book Richard Ragnvald Seniorunderholdning | 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Richard Ragnvald

Richard Ragnvald pris

Richard Ragnvald er en af Danmarks mest populære dansktopsolister gennem de sidste mange år, og med sin glade, festlige og medlevende personlighed, er han en sikker publikumssucces overalt, hvor han optræder.

Især på ældreunderholdningsfronten er Richard Ragnvald specielt efterspurgt, men også unge mennesker kender hans musik og synger med på sange som 'Kære lille mormor'. Richard Ragnvald er kendt som en folkelig og hjertelig sanger, som formår at få alle blandt publikum op af stolene.

Siden sit store gennembrud i start 90'erne med sangen 'Tak fordi vi er venner' har succesen næsten ingen ende ville tage for den århusianske folkesanger. Det skyldes ikke mindst en lang række meget efterspurgte CD-udgivelser op gennem 90'erne, som også har resulteret i 6 guldplader. En guldplade er en anerkendende certificering inden for musikbranchen, når musikere har solgt et stort antal eksemplarer af en given plade. Det er en imponerende pris at modtage.

Hvis du er interesseret i at booke Richard Ragnvald til dit næste arrangement, så kontakt Showbizz Danmark, hvor vi kan give dig en pris samt svare på de spørgsmål, du måske brænder inde med.

Richard Ragnvald

Richard Ragnvald er et garvet og særdeles anerkendt talent, og han har optrådt med musik helt siden 1959, først i band og derefter solo. Udover musikken, hvor han er slået igennem som et af de største navne inden for dansktoppen, kender vi ham også fra medvirken i flere film. Du har nemlig kunne opleve Richard Ragnvald i filmen ’Kassen stemmer’ fra 1976, ’Rocking Silver’ fra 1983 og ’Midt om natten’ fra 1984. Men det er uden tvivl musikken, der har sat det største præg på hans karriere. De imponerende udgivelser og mange sange, der er leveret af den populære dansktopsolist, har sat sig i danskernes hjerter, og derfor kan både unge og gamle samles til fest og skråle med samt svinge hofterne til rytmerne.

Book Richard Ragnvald

Richard Ragnvald sørger hellere end gerne for musikken til dit næste arrangement, så book den garvede herre til en musikalsk og folkelig optræden. Både det ældre publikum såvel som det yngre vil føle sig underholdt til fulde med en musikoplevelse fra folkesangeren.

Book Richard Ragnvald til at underholde dine gæster med den bedste, danske musik gennem tiden. Hans professionelle og yderst erfarende - og empatiske - væsen løfter stemningen og spreder smil og godt humør. Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller skriv en mail til os på showbizz@showbizz.dk, så hjælper vi dig med bookingen af Richard Ragnvald til dit næste event.

Galleri
Video
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters