Book Preben Kristensen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Preben Kristensen

En af Danmarks største entertainere

Den danske skuespiller og entertainer, Preben Kristensen, er ingen undtagelse, når det kommer til dygtige personligheder i den danske underholdningsbranche. Han er særligt kendt fra de legendariske shows med Linie 3 i den humoristiske afdeling. Preben Kristensen mødte Anders Bircow og Thomas Eje på skuespillerskolen og sammen optrådte de på baren Jacobs Bar BQ i Århus. I 1980 fik de deres store gennembrud som Linie 3 i 'TV i Teltet'. Gennem mere end 25 år har Linie 3 underholdt med deres musikalske shows.

Hvor kender man ellers Preben Kristensen fra?

Preben Kristensen har desuden bidraget med sin sang- og talestemme til utallige tegnefilm. Har man set film som Toy Story og Happy Feet, så har man med garanti også hørt stemmen af Preben Kristensen.

På tv-skærmen har Preben Kristensen medvirket i serier som 'Sygeplejeskolen', 'Bryggeren', 'Charlot og Charlotte' og 'Brødrene Mortensens jul'. Udover dette har han også optrådt i adskillige film samt naturligvis spillet en række roller på teaterscenen.

Som anerkendelse af hans talent har han modtaget flere priser, herunder ridderkorset af Dannebrog i 2003, Bikubens hæderspris ved årets Reumertuddeling i 2005, Lauritzprisen i 2029 og Teaterflisen i 2022. Der er således ingen tvivl om, at Preben Kristensen er en af vor tids største entertainere, og han er et sandt talent inden for sit felt.

Book Preben Kristensen

Ved at booke Preben Kristensen som solist kan man se frem til underholdning i form af enten et show som komiker eller i rollen som konferencier. Hans mange forskellige kompetencer gør ham velegnet til en bred vifte af arrangementer. Derfor kan firmaer eksempelvis booke Preben Kristensen som konferencier eller stand-up komiker til firmafesten. Hvis du har et specifikt arrangement i tankerne, som du gerne vil booke Preben Kristensen til, så tøv ikke med at kontakte Showbizz Danmark for at høre om ledige datoer og priser. Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe med at finde den helt rigtige underholdning til dit næste event. Du kan kontakte os på telefon: 70 27 03 07 eller via mail: showbizz@showbizz.dk, så kan vi sammen finde den perfekte løsning til dit arrangement.

Galleri
Pris
Print
Preben Kristensen med butterfly

Ønsker du priser på Preben Kristensen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?