Book Kurt Ravn på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kurt Ravn

Stor musikalsk oplevelse og eminent skuespil

Kurt Ravn er altid en garanti for en stor oplevelse for sit publikum. En alsidig skuespiller og sanger, der har vist, at han har et stort repertoire at byde på.

Kurt Ravn har dyrket sin musikalske karriere sideløbende med sine mange roller på teater, film og TV. Fra hans roller i større musicalopsætninger kan nævnes Jean Vaijean i Les Miserables, Anatolu i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita. Hos Radiounderholdningsorkestret har Kurt Ravn været solist ved koncerter rundt om i landet - eksempelvis De Klassiske Herregårds- og Slotskoncerter.

Som sanger har Kurt Ravn tidligere optrådt med en lang række andre skandinaviske kunstnere, ikke mindst Tommy Körberg og Stig Rossen. Multitalentets pragtfulde tenorstemme har en egen evne til at formidle varme og stemning.

Kurt Ravn er desuden stadigvæk aktiv i både film og TV. Alle husker ham som Røde i TV-serien Matador, og senest har han medvirket i TV-serien Anna Pihl, og i biograffilmene om Tempelriddernes skat. Han optræder desuden også med jule- og kirkekoncerter. Med andre ord kan han være den unikke underholdning til jeres næste arrangement.

Book Kurt Ravn

Kurt Ravn er et helt oplagt valg til underholdningen til ethvert event, der både tåler stemningsfuld musik samt sjove bemærkninger og komik på højt niveau.Hvad end du skal planlægge af underholdning til dit næste arrangement, så book Kurt Ravn. Du har både mulighed for at opleve og være vidne til underholdende komik, men du kan også læne dig tilbage og høre en suveræn sangstemme fra den anerkendte entertainer.

Book underholdning af allerbedste kaliber med Kurt Ravn, når han optræder og sørger for en god stemning blandt sit publikum. Kender du primært Kurt Ravn fra hans fantastiske skuespil, vil du blive overrasket over hans tenorstemme, der fylder rummet med behagelige toner.

Kontakt Showbizz Danmark for booking og yderligere information på telefon 70 27 03 07.

 

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters