Book Kurt Ravn på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Kurt Ravn

Stor musikalsk oplevelse og eminent skuespil

Kurt Ravn er uden tvivl en garanti for en fantastisk oplevelse for sit publikum. Han er en alsidig skuespiller og sanger, der har demonstreret et bredt repertoire af talent.

Han har dyrket sin musikalske karriere parallelt med sine mange roller inden for teater, film og tv. Han har imponeret som Jean Valjean i "Les Misérables", Anatoly i "Chess", Jabbadoor i "Atlantis" og Che i "Evita". Han har også optrådt som solist med Radiounderholdningsorkestret ved koncerter over hele landet, herunder de klassiske herregårds- og slotskoncerter.

Som sanger har Kurt Ravn tidligere optrådt med en lang række andre skandinaviske kunstnere, herunder Tommy Körberg og Stig Rossen. Hans fantastiske tenorstemme har en unik evne til at formidle varme og skabe stemning.

Film med Kurt Ravn

Kurt Ravn er stadig aktiv inden for film og tv, og han har efterladt et varigt indtryk på publikum gennem sin bemærkelsesværdige karriere. Mange kender ham nok bedst for sin ikoniske rolle som Røde i den elskede tv-serie "Matador", hvor han, som 31-årig, fik sit store gennembrud. Hans talent og engagement som skuespiller har dog strakt sig langt ud over denne ene rolle.

Udover sin rolle i "Matador" har Kurt Ravn også medvirket i en række andre film og serier. Han har været en del af tv-serien "Anna Pihl" og har også haft roller i biograffilm som "Tempelriddernes skat", "Far til Fire" og Hella Joofs populære film, "Happy Ending".

Oplev fantastiske Julekoncerter

Kurt Ravns kunstneriske kunnen stopper ikke ved skuespil. I dag optræder han også ved jule- og kirkekoncerter, hvor hans stemme og musikalitet underholder og betager publikum. Med hans fyldige tenorstemme, der fylder rummet med behagelige toner, formår han at skabe en magisk stemning og levere uforglemmelige musikalske oplevelser.

Med andre ord er han ikke kun en talentfuld skuespiller, men også en fremragende underholdningskunstner. Uanset hvilken type arrangement du planlægger, vil han med sin imponerende karriere og alsidighed være den perfekte tilføjelse til at skabe en mindeværdig oplevelse for dit publikum. Se Kurt Ravn julekoncert og få en hygge fyldt aften.

Book Kurt Ravn

Det oplagte valg til underholdningen ved enhver begivenhed, der kræver stemningsfuld musik og sjove bemærkninger på et højt niveau. Uanset hvilken type arrangement du planlægger, så bør du booke Kurt Ravn. Du vil få mulighed for at opleve hans underholdende komik og samtidig nyde godt af hans suveræne sangstemme.

Kontakt Showbizz Danmark på telefonnummeret 70 27 03 07 for at booke Kurt Ravn og få yderligere information. Sørg for at få en booking af underholdning i særklasse, der vil skabe en mindeværdig oplevelse for alle tilstedeværende.

Galleri
Pris
Print
Oplev Kurt Ravn julekoncert

Ønsker du priser på Kurt Ravn, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters