Book Søren Østergaard på tlf: 70270307 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

BOOK SØREN ØSTERGAARD

Danmarks sjoveste Cirkusdirektør

Cirkusdirektøren Søren Østergaard fra 'Zirkus Nemo' kan bookes som et underholdende indslag ved alle festlige lejligheder. Man morer sig kongeligt, når han går på scenen.

En fantastisk kunstner med en utrolig energi, som ligeledes er en fortræffelig konferencier. På sin velkendte facon folder Søren Østergaard sig ud, hvor den gakkede og skæve humor altid har en fremtrædende plads. Han har slået sit navn fast i Danmark og har cementeret sin position som én af landets absolut morsomste mænd.

Han har været aktuel i teater- og underholdningsbranchen i mere end 30 år, og Søren Østergaard har samtidig formået at medvirke i et utal af spille- og reklamefilm. Desuden har han i mange år markeret sig stærkt på underholdningsfronten både i Cirkusrevyen og med sit unikke 'Zirkus Nemo', der år efter år, udover et større og større publikum, også har samlet store buketter af anmelderroser.

Søren Østergaard - Zirkus Nemo

Hvis du har set Zirkus Nemo, kender du uden tvivl også Søren Østergaard i rollen som Smadremanden. Han har både optrådt for Kongehuset og samtlige politikkere, hvor han ikke holder sine barske kommentarer og hårdhed tilbage. Når Søren Østergaard spiller rollen som Smadremanden kan du opleve ham iført netundertrøje, med langt fedtet hår og dekoreret med tatoveringer på begge arme.

Udover sit iøjnefaldende udseende, vil du i dette show blive mødt af skarpladte kommentarer fra den underholdende komiker, der bestemt ikke holder sig tilbage for nogen. Med sine mange shows og optrædener har han haft mulighed for at servere sine skæve vinkler og provokere publikum på sin helt egen elskelige måde. Der er ingen tvivl om, at det brede publikum gennem tiden har fået et indgående kendskab til Søren Østergaards utroligt morsomme talent.

Film og tv-serier med Søren Østergaard

Søren Østergaard har mange års erfaring på de skrå brædder, og man kommer da helt til at tænke over; Hvor gammel er Søren Østergaard? For de fleste kan sikkert huske ham langt tilbage i tiden som en anerkendt gøgler og komiker. I 2021 fik han som den 3. person tildelt ”Æresprisen” ved ZULU Comedy Galla. En pris, der rummer en anerkendelse for alt det, han gennem de sidste snart 40 år har gjort inden for dansk underholdning og shows og entertainment.

Har du endnu ikke set ham optræde i revyer som Cirkusrevyen og Zirkus Nemo, har du garanteret fået et glimt i de mange film og tv-serier med Søren Østergaard, der findes. Han har tilsammen medvirket i ca. 25 film og tv-serier såsom Skyggen af Emma, At kende sandheden samt Taxa og Hatten i Skyggen.

Der er sikkert også mange børn, som har oplevet Søren Østergaard i rollen som Kriminalkommissær Leif-Jørgen i julekalenderen Pyrus i alletiders eventyr.

Book Søren Østergaard

Ønsker du at se mere med Søren Østergaard, så har du mulighed for at booke ham til dit næste arrangement. I den forbindelse er du mere end velkommen til at kontakte os på 70 27 03 07. Vi vil her være behjælpelige med at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende ledige datoer eller forespørgsler i forbindelse med din booking. Kontakt os i dag og hør om mulighederne for et alletiders arrangement i selskab med Søren Østergaard.

Hvis du kunne tænke dig at få et indblik i, hvad du ellers kan booke hos Showbizz Danmark, så følg gerne med på vores Instagramprofil og YouTube-kanal, hvor vi hyppigt deler en masse indhold af vores underholdende og dygtige kunstnere.

Print

Ønsker du priser på Søren Østergaard, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?