Book Søren Østergaard på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

BOOK SØREN ØSTERGAARD

Danmarks sjoveste Cirkusdirektør

Cirkusdirektøren Søren Østergaard fra 'Zirkus Nemo' kan bookes som et underholdende indslag ved alle festlige lejligheder. Man morer sig kongeligt, når Søren Østergaard går på scenen.

En fantastisk kunstner med en utrolig energi, som ligeledes er en fortræffelig konferencier. På sin velkendte facon folder Søren Østergaard sig ud, hvor den gakkede og skæve humor altid har en fremtrædende plads. Søren Østergaard har slået sit navn fast i Danmark og har cementeret sin position som én af landets absolut morsomste mænd.

Han har været aktuel i teater- og underholdningsbranchen i mere end 30 år, og Søren Østergaard har samtidig formået at medvirke i et utal af spille- og reklamefilm. Søren Østergaard har i mange år markeret sig stærkt på underholdningsfronten med sit unikke 'Zirkus Nemo', der år efter år udover et større og større publikum også har samlet store buketter af anmelderroser.

SØREN ØSTERGAARD

Søren Østergaard har mange års erfaring på de skrå brædder. I 2021 fik han som den 3. person tildelt ”Æresprisen” ved ZULU Comedy Galla. En pris der rummer en anerkendelse for alt det, han gennem de sidste snart 40 år har gjort inden for dansk underholdning og show-entertainment. Søren Østergaard har med sine mange shows og optrædener haft mulighed for at servere sine skæve vinkler og provokere publikum på sin helt egen elskelige måde. De er ingen tvivl om, at det brede publikum gennem tiden har fået et indgående kendskab til Søren Østergaards utroligt morsomme talent.

SØREN ØSTERGAARD BOOKING

Ønsker du at se mere med Søren Østergaard, så har du mulighed for at booke ham til dit næste arrangement. I den forbindelse er du mere end velkommen til at kontakte os på 70 27 03 07. Vi vil her være behjælpelige med at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende ledige datoer eller forespørgsler i forbindelse med booking af Søren Østergaard. Kontakt os i dag, og hør om mulighederne for et alletiders arrangement i selskab med Søren Østergaard.

Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters