Book Københavns Serveringsteater på 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Københavns Serveringsteater

Skuespil med bestik af situationen

Skal der skabes en middagsoplevelse som man ikke lige oplever hver dag, så er Københavns Serveringsteater det helt rette valg. Det er både underholdning og skuespil på et højt og ikke mindst sjovt niveau.

I begyndelsen af måltidet foregår alt som sædvanligt, men en falsk tjener tilføjer et strejf af krydderi. Tjeneren vil i starten være professionel, men gradvist afslører tjeneren sine finurlige og pinlige karaktertræk og charme. Mystiske og komiske situationer opstår under arrangementet, altid med respekt for selskabets grænser, selvfølgelig.

Tjeneren blander sig i samtaler, agerer Kirsten Giftekniv, tørrer næse i sin skjorte, nyder alkohol på arbejdspladsen, serverer shots efter forretten, og kan endda sætte sig på chefens, konfirmantens eller fødselarens skød og fodre ham eller hende. Alle gæster i selskabet vil sikkert sidde med forundring og være overraskede over denne lidt atypiske form for servering.

Show med Københavns Serveringsteater

Til slutningen af arrangementet vil tjeneren afslutte med et show, hvor enhver tvivl om tjenernes autenticitet forsvinder, når det afsløres som skjult kamera. Københavns Serveringsteater kan også tilpasses med flere tjenere, hvis det er et større arrangement, der skal afholdes. Det anbefales at have en tjener pr. 30 gæster. Hele underholdningen vil vare cirka 90 minutter.

Københavns Serveringsteater er ideelt til arrangementer såsom konfirmationer, bryllupper og firmafester. Ja, der er næsten ingen begivenheder, hvor deres finurlige indslag ikke passer ind. De formår nemlig altid at tilpasse underholdningen, så den passer perfekt til den specifikke begivenhed og publikum.

Book Københavns Serveringsteater

Skal gæsterne opleve skuespil og underholdning, der både bliver lettere tåkrummende og ikke mindst hyldende morsomt, så kan du få mere at vide om mulighederne for at booke underholdningen til dit næste arrangement ved at kontakte os på telefonnummeret 70 27 03 07. Københavns Serveringteater er mere end klar til at komme og servere den gode underholdning.

Showbizz Danmark er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at arrangere den perfekte underholdning, der passer til netop dit arrangements behov.

Hvis du er interesseret i, hvad vi ellers tilbyder af spændende underholdning, så følg meget gerne med på vores Instagramprofil, hvor vi deler sjove opslag. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for meget mere information. Vi glæder os til at hjælpe med at arrangere det helt rette for dig og dine gæster.

 

Print

Ønsker du priser på Københavns Serveringsteater, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?