Book Fede Finn og Funny Boyz på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Fede Finn og Funny Boyz

Passionerede musikere, der spiller op til fest

Når Fede Finn og Funny Boyz, der er et af Danmarks største partybands, lægger ud med deres velkendte og ikoniske nummer ”Kærligheden Brænder”, er der garanti for både fællessang og fællesdans. Der er ingen tvivl om, at både unge som gamle kan synge med på sangene, når Fede Finn og Funny Boyz går på scenen.

Det er ganske vist, efter en hel del modvind på cykelstien, øjenoperationer, nye musikere og ny sangerinde, pladeindspilning og et nyt show, at Fede Finn har gjort det muligt at få samlet et helt eminent hold af kompetente musikere til at føre bandet videre. Du skal derfor ikke tøve med booke dette band til din næste fest.

Godt nok har der været udskiftninger og modvind, men Fede Finn og Funny Boyz tropper op og giver den hele armen, hver eneste gang, de er ude og optræde, som hele bandet holder af og elsker. En optræden af dette band byder på passionerede musikere, der brænder for musikken og at give publikum en fantastisk oplevelse.

Finn og Funny Boyz

Til trods for udskiftninger samt op- og nedture har Finn og Funny Boyz alligevel ligget på toppen af Dansktoppen i mere end 16 år og spillet til et utal af arrangementer af enhver slags i hele landet. Det har sikret Finn og Funny Boyz deres succes landet over. Partybandet har sågar opnået et gennembrud i Norge, der gør bandmedlemmerne til stjerner i hele norden.

Når først dette partyband spiller op til dans med fuld musik, er man sikret en fantastisk, stemningsfuld fest, hvor unge som gamle kan være med og fyre den maks af. Du vil ikke gå galt i byen ved at vælge bandet, Finn og Funny Boyz, til dit næste arrangement, hvor du kan opleve musikken, der lever videre!

Også i dag kan ungdommen og det ældre publikum heldigvis feste sammen og til enhver slags musik. Så når hele familien skal samles, hvor både venner og familie fra nær og fjern samt unge som gamle skal feste, så er det bare at få Finn og Funny Boyz til at svinge forbi og trykke den af.

Book Fede Finn og Funny Boyz

Book Fede Finn og Funny Boyz, det humørspredende og folkelige band, hvis du skal være helt sikker på at få et brag af en fest. Book Fede Finn og Fynny Boyz, der leverer musik i et veloplagt og særdeles højt humør. Der er ingen grænser for, hvordan festen vil udfolde sig, hvis du først har valgt et forrygende valg ved at book Fede Finn og Funny Boyz går på scenen og spiller numre som ”Jeg Er En Glad Lille Cowboy”, ”Volvo B18 - 210” og ”Du Må Godt Få Lov”.

Bandet består i dag af Judy Glosted, der er vokal, Finn Gustavssen, som spiller guitar, Jesper Kristoffersen på trommer, Torben Eilersen på keyboard og selvfølgelig Fede Finn selv, eller Lennart Johannessen, der giver den maks. gas på sin bas.

Book Fede Finn og Funny Boyz - bandet, der sikrer din næste fest! Kontakt os endelig for mere information, så vi, hos Showbizz Danmark, kan hjælpe dig med at arrangere din næste koncertoplevelse.

Galleri
Video
Print
Fede Finn & Funny Boyz med prikker striber og glitter Fede Finn & Funny Boyz udenfor iført farverigt tøj
Fede Finn & Funny Boyz med åbne arme - coverbillede Fede Finn & Funny Boyz fem personer med lilla baggrund
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters