Book Fede Finn og Funny Boyz på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Fede Finn og Funny Boyz

Passionerede musikere, der spiller op til fest

Når Fede Finn og Funny Boyz, der er et af Danmarks største partybands, lægger ud med deres velkendte og ikoniske nummer ”Kærligheden Brænder”, er der garanti for både fællessang og fællesdans. Der er ingen tvivl om, at både unge som gamle kan synge med på sangene, når Fede Finn og Funny Boyz går på scenen.

Det er ganske vist, efter en hel del modvind på cykelstien, øjenoperationer, nye musikere og ny sangerinde, pladeindspilning og et nyt show, at Fede Finn har gjort det muligt at få samlet et helt eminent hold af kompetente musikere til at føre bandet videre. Du skal derfor ikke tøve med booke dette band til din næste fest.

Godt nok har der været udskiftninger og modvind, men Fede Finn og Funny Boyz tropper op og giver den hele armen, hver eneste gang, de er ude og optræde, som hele bandet holder af og elsker. En optræden af dette band byder på passionerede musikere, der brænder for musikken og at give publikum en fantastisk oplevelse.

Finn og Funny Boyz

Til trods for udskiftninger samt op- og nedture har Finn og Funny Boyz alligevel ligget på toppen af Dansktoppen i mere end 16 år og spillet til et utal af arrangementer af enhver slags i hele landet. Det har sikret Finn og Funny Boyz deres succes landet over. Partybandet har sågar opnået et gennembrud i Norge, der gør bandmedlemmerne til stjerner i hele norden.

Når først dette partyband spiller op til dans med fuld musik, er man sikret en fantastisk, stemningsfuld fest, hvor unge som gamle kan være med og fyre den maks af. Du vil ikke gå galt i byen ved at vælge bandet, Finn og Funny Boyz, til dit næste arrangement, hvor du kan opleve musikken, der lever videre!

Også i dag kan ungdommen og det ældre publikum heldigvis feste sammen og til enhver slags musik. Så når hele familien skal samles, hvor både venner og familie fra nær og fjern samt unge som gamle skal feste, så er det bare at få Finn og Funny Boyz til at svinge forbi og trykke den af.

Book Fede Finn og Funny Boyz

Book Fede Finn og Funny Boyz, det humørspredende og folkelige band, hvis du skal være helt sikker på at få et brag af en fest. Book Fede Finn og Fynny Boyz, der leverer musik i et veloplagt og særdeles højt humør. Der er ingen grænser for, hvordan festen vil udfolde sig, hvis du først har valgt et forrygende valg ved at book Fede Finn og Funny Boyz går på scenen og spiller numre som ”Jeg Er En Glad Lille Cowboy”, ”Volvo B18 - 210” og ”Du Må Godt Få Lov”.

Bandet består i dag af Judy Glosted, der er vokal, Finn Gustavssen, som spiller guitar, Jesper Kristoffersen på trommer, Torben Eilersen på keyboard og selvfølgelig Fede Finn selv, eller Lennart Johannessen, der giver den maks. gas på sin bas.

Book Fede Finn og Funny Boyz - bandet, der sikrer din næste fest! Kontakt os endelig for mere information, så vi, hos Showbizz Danmark, kan hjælpe dig med at arrangere din næste koncertoplevelse.

Galleri
Video
Pris
Print
Fede Finn & Funny Boyz med prikker striber og glitter Fede Finn & Funny Boyz udenfor iført farverigt tøj
Fede Finn & Funny Boyz med åbne arme - coverbillede Fede Finn & Funny Boyz fem personer med lilla baggrund

Ønsker du priser på Fede Finn og Funny Boyz, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters