Book Fede Finn og Funny Boyz på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Fede Finn og Funny Boyz

Passionerede musikere, der spiller op til fest

Når Fede Finn og Funny Boyz, der er et af Danmarks største partybands, lægger ud med deres velkendte og ikoniske nummer ”Kærligheden Brænder”, er der garanti for både fællessang og fællesdans. Der er ingen tvivl om, at både unge som gamle kan synge med på sangene, når Fede Finn og Funny Boyz går på scenen.

Det er ganske vist, efter en hel del modvind på cykelstien, øjenoperationer, nye musikere og ny sangerinde, pladeindspilning og et nyt show, at Fede Finn har gjort det muligt at få samlet et helt eminent hold af kompetente musikere til at føre bandet videre.

I efteråret 2023 udkom det nye album med Fede Finn & Funny Boyz, og bandet har i dén forbindelse også indspillet fire helt nye musikvideoer med melodierne: Buggi Vuggi, Næh Na Na Na, Nu ska vi ha´ Flæskesteg og Vild med Dans. Sidstnævnte er en hyldest til det folkekære TV-program af samme navn, som samtidig er bandets yndlingsprogram. Fede Finn og Funny Boyz tropper op og giver den hele armen, hver eneste gang, de er ude at optræde, som hele bandet holder af og elsker.

Fede Finn og Funny Boyz

Til trods for udskiftninger samt op- og nedture har Fede Finn og Funny Boyz alligevel ligget på toppen af Dansktoppen i mere end 16 år og spillet til et utal af arrangementer af enhver slags i hele landet. Det har sikret bandet deres succes landet over. De har sågar opnået et gennembrud i Norge, der gør bandmedlemmerne til stjerner i hele norden.

Når først dette partyband spiller op til dans med fuld musik, er man sikret en fantastisk, stemningsfuld fest, hvor unge som gamle kan være med og fyre den maks. af. Du vil ikke gå galt i byen ved at vælge Fede Finn og Funny Boyz til dit næste arrangement, hvor du kan opleve musikken, der lever videre!

Også i dag kan ungdommen og det ældre publikum heldigvis feste sammen og til enhver slags musik. Så når hele familien skal samles, hvor både venner og familie fra nær og fjern samt unge som gamle skal feste, kan du uden tøven for Fede Finn og Funny Boyz til at svinge forbi og trykke den af.

Book Fede Finn og Funny Boyz

Book Fede Finn og Funny Boyz, det humørspredende og folkelige band, hvis du skal være helt sikker på at få et brag af en fest til din næste store fødselsdag, julefrokost eller firmafest. Bandet leverer som altid musik i et veloplagt og særdeles højt humør. Der er ingen grænser for, hvordan jeres arrangement vil udfolde sig, når først Fede Finn og Funny Boyz går på scenen og spiller numre som ”Jeg Er En Glad Lille Cowboy”, ”Volvo B18 - 210” og ”Du Må Godt Få Lov”.

Bandet består i dag af Judy Glosted, der er vokal, Finn Gustavssen, som spiller guitar, Jesper Kristoffersen på trommer, Torben Eilersen på keyboard og selvfølgelig Fede Finn selv, eller Lennart Johannessen, der giver den maks. gas på sin bas.

Book Fede Finn og Funny Boyz - bandet, der sikrer din næste fest! Kontakt os endelig for mere information på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk. Vi, hos Showbizz Danmark, glæder os til at hjælpe dig med at arrangere din næste koncertoplevelse.

Se meget mere til alle vores dygtige artister ved at følge med på vores Instagramprofil.

Galleri
Video
Pris
Print
Fede Finn & Funny Boyz udenfor iført farverigt tøj Fede Finn & Funny Boyz med åbne arme - coverbillede

Ønsker du priser på Fede Finn og Funny Boyz, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Anders sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Anders D. Pedersen Booker & Manager
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?