forespørgselsliste

Din liste er tom >

Annette Heick

Annette Heick

Konferencier, sangerinde, TV-vært og journalist

Annette Heick har bevist at hun kan selv. Hun er datter af Hilda og Keld Heick, men fravalgte dansktoppen og skabte sig en karriere indenfor en anden del af branchen. Annette Heick behersker dansk, engelsk, tysk, fransk og svensk, og hun benytter gerne sprogkundskaberne som konferencier og ordstyrer til kick-off arrangementer og generalforsamlinger.

Annette Heick sætter sig godt ind i opgaven og løser den til fulde. Derudover har Annette Heick en god sangstemme, og medvirker ved koncerter og andre musikalske arrangementer - både solo eller sammen med andre solister.

Udover den musikalske karriere har Annette Heick også været bl.a. TV-vært ved Dansk Melodi Grandprix, og på programmet 'Han, Hun og Haven', samt tilrettelægger hos DR TV, hvor hun har produceret portrætprogrammer med store internationale artister, som Ricky Martin og Robbie Williams. Annette Heick har ud over sin journalistiske karriere sunget og danset sig igennem 152 forestillinger af 'Sound of Music' og har medvirket i 'Langt fra Las Vegas på TV2 Zulu.

Annette Heick bookes som konferencier og eller som musikalsk indslag. Hun målretter altid sine opgaver efter kundens ønske og behov.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen