forespørgselsliste

Din liste er tom >

Popsi og Krelle

Popsi og Krelle

Popsi og Krelle

Danmark har fået to nye børnemusik-darlings: Popsi og Guitar-Krelle


Med over 20 millioner views på YouTube på bare halvandet år er Popsi og Guitar-Krelle blevet lidt af et dansk YouTube fænomen. Kanalen har i 2018 3,5 millioner views pr. måned. Ifølge YouTube ser 78.000 børnefamilier med hver måned.


I 2017 har duoen desuden spillet live for over 5.000 børn. Popsi og Guitar-Krelle optræder med klassiske og nye danske børnesange, og I får en hjertevarm, nærværende koncert i øjenhøjde for de mindste (0-6 år). 


Koncerten byder på YouTube-hits som fx ”Hjulene på bussen” plus de nyeste børnesange fra vuggestuen og børnehaven, fx ”Giraffen Gumle”.


Sådan foregår en koncert: Ca. 30 minutter før koncerten starter tager Popsi og Krelle i mod børnene, så de ikke bliver for overraskede over, at deres YouTube-helte er trådt ud af skærmen. Hvert barn bliver hilst velkommen og kigget i øjnene. Derefter spilles koncerten, der varer ca. 35 minutter.


Popsi og Krelle spiller både akustisk og til backtrack, og bevæger sig trådløst rundt blandt børnene. Dette skaber stor variation, og aktiverer børn og voksne. 


Alle synger med og laver fagter. Efterfølgende uddeles flotte gratis balloner til alle. Børnene kan få taget et billede sammen med Popsi og prøve Krelles guitar. Denne del tager typisk 30-40 minutter (ca. 150 børn).Varighed i alt ca. 1 t. 45 min.


"Popsi og Krelle var SÅ søde og selv om, der var rigtig mange børn med deres forældre gav de sig god tid bagefter til at tale med hver og en. Deres underholdning var helt i top og alle børnene var virkelig glade. De sang og dansede med under hele showet.

Jeg kan kun give Popsi og Krelle de allerbedste anbefalinger" - Jane Dahl, Center marketing manager, VestsjællandsCentret 


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen