forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sylvester Larsen

Sylvester Larsen

I fars fodspor

I Sylvester Larsens musik fornemmes kærligheden til 60'erne og 70'ernes legesyge popkompositioner med overraskende melodiforløb. Det mundrette omkvæd lader dog til at være en uomgængelig del af Sylvesters musik. Under gennemlytning af Sylvesters album står det hurtigt klart, at teksterne rummer mere refleksion og samtidskritik, end man normalt hører i tidens populærmusik. 


Rent musikalsk er det svært at sætte Sylvester Larsen i bås. Det ene øjeblik bevæger han sig i et drømmeagtigt, keyboardpræget lydbillede med store klangflader. I det næste groover han af sted med forstemt klaver og 60'er guitar på nummeret “Daddy-O”, en usentimental sang til “den gamle”, der i sin tid skrev sangen “De smukke unge mennesker” til Sylvester. 


Sylvester har på albummet "Medgang og Modgang" igen sin højre hånd Jon Pold som bassist og arrangør og hans bror Robin Pold på trommer. Deres far, Henning Pold, spillede pudsigt nok med Kim Larsen i 80'erne og 90'erne. Bandets producer Johnny Stage (Safri Duo, Martin Hall, Sort Sol, Nanna m.fl.) spiller guitar på albummet, som desuden indeholder gæsteoptrædener af Lukas Grahams blæsersektion ”The Rusty Trombones”. 


Sylvester Larsen og hans band, De Besatte, kan bookes til koncerter i alle størrelser.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen