forespørgselsliste

Din liste er tom >

Henning Nielsen Trylle Stand-Up Show

Henning Nielsen Trylle Stand-Up Show

Kendt fra Danmark har Talent

Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen tog dommerpanelet og hele familien Danmark med storm, da han opnåede en flot 3. plads i ”Danmark har Talent ” tilbage i 2015 på TV2. Her beviste Henning Nielsen, at han både er den fødte tryllekunstner og entertainer. 


Henning Nielsen er, som de fleste nok har gættet, langt fra en novice, hvad angår trylleri og underholdning. Den hurtigtsnakkende sønderjyde har optrådt i over 20 år både i Danmark og i udlandet til store og små events. Henning Nielsens varemærke er uden tvivl, at han forener trylleri og stand-up komik. Dette indbragte i 2009 Henning Nielsen en 3. plads i kategorien ”Comedy”, da der i Kina blev afholdt Verdensmesterskaberne i trylleri. 


Henning Nielsens mest efterspurgte show er hans trylle stand-up show, eftersom det passer til stort set alle arrangementer. Her kan publikum opleve Henning Nielsens for fuld skrue, når han vender op og ned på klassiske tryllenumre og krydrer det med humor, spas, gag og løjer. Showet er en skøn blanding af stand-up, mystik, bolde, balloner og sågar en gravid gravhund. Det hele bliver serveret tæt på publikum, måske endda i hånden på enkelte tilskuere, og naturligvis med Hennings herlige, afvæbnende, selvironiske facon.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen