forespørgselsliste

Din liste er tom >

Brandmand Sam

Brandmand Sam

Nyt show: Velkommen til Pontypandy - NU MED TALE!

Som de eneste i Skandinavien har vores samarbejdspartner Showagent fået godkendelse til at lave Brandmand Sam Show med rigtig tale, sang og interaktion med publikum. Ud fra de originale tracks er der lavet danske oversættelser og showet er optimeret med ot koreogra , dygtige performere og en endnu mere professionel fremtoning.


Velkommen til Pontypandy

Joe kommer til byen og vil utrolig gerne lære noget om byen og dens indbyggere. Brandmand Sam er en venlig mand og han vil hellere end gerne fortælle alt, han ved om byen. Publikum kan nu helt eksklusivt følge med på en guidet tur med underholdning, sjove dialoger og masser af de sange, børnene kender fra TV. Og selvfølgelig kan Brandmand Sam slet ikke lade være med at dele ud af sine sikkerhedstips undervejs - på sin egen sjove måde, krydret med skægge sanglege.


Meet'n'greet

Børnene har mulighed for at hilse på Brandmand Sam og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke. Varighed 1 x 30 min.


Mød dit Idol

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Brandmand Sam i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Brandmand Sam  stiller op til meet'n'greet, fotosession og medvirker som integreret del af dine events.


Vores uddannede personale sikrer en perfekt afvikling og sørger for, at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløst anlæg med musik og 2 personer til afvikling. 4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen