Varenavn:

Peter Nørgaard | Børne og Familieshow

Detail billede print:
Overskrift til kunstnerbeskrivelse:

Splinternyt bugtaler og trylleshow fra 1. maj 2017

Lang tekst:

Peter Nørgaard strøg direkte i finalen i TV2 programmet "Danmark har talent" i 2015. Peter er en eminent bugtaler, som ikke bare kan tale, men også synge med sine dukker. 


Når Peter Nørgaard optræder med sit børne- og familieshow er det en formidabel blanding af geniale gags og brillant bugtaleri. Glæd dig til et gensyn med hunden Charlie, som er Peters allerbedste ven. I hvert fald så længe Charlie kan opføre sig ordentligt, hvilket ikke altid er særligt længe af gangen... 


Forestillingen er sjov og levende og fuld af overraskelser. For godt nok kan Peter Nørgaard trylle, men det er ikke altid, det går helt så godt, som Peter selv havde regnet med. Heldigvis er der altid nogle børn blandt publikum, der er friske på at hjælpe ham gennem strabadserne.


Pr. 1. maj 2017 lancerer Peter Bugtaler et helt nyt børne- og familieshow. De elskede kendinge Hunden Charlie og Dragen Dennis er omdrejningsmomentet. Det helt enestående er, at Peter Bugtaler nu har 2 aktive dukker samtidigt. Et sjovt og helt fantastisk underholdende bugtaler-show, med musik - sang og et par skøre, skønne dukker, der har fuldstændig styr på Peter. Charlie og Dennis sørger for grin og luftede lattermuskler.


Til jul optræder Peter og Charlie med en super sjovt juleshow. 

Tlf. 70 27 03 07

Så behøver du kun at søge ét sted!