Book Tommy Kenter | Tlf: 70 27 03 27 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Tommy Kenter

Alle kender og elsker Tommy Kenter

Tommy Kenter, en af Danmarks mest ikoniske skuespillere, har fortryllet publikum på teater, film og tv i årtier. Med sit unikke talent og karisma har han indtalt sig en særlig plads i dansk underholdningshistorie. Han er kendt for sin alsidighed og evne til at give liv til en bred vifte af roller, fra komiske karakterer til intense dramatiske figurer. Hans præstationer på scenen har været bemærkelsesværdige. Det er derfor ikke underligt at han har modtaget adskillige priser og anerkendelser for sit arbejde.

Han er en gudsbenådet skuespiller og entertainer, dels fordi han besidder en sjælden blanding af folkelighed og virtuositet. Det er måske derfor, at det altid ender med succes, når hans navn er på rollelisten eller er underholdning ved et arrangement.

Film og TV-serier med Tommy Kenter

Gennem årene har han skabt en række mindeværdige og herlige figurer. Herunder fru Christoff fra 'Dansk Naturgas', spillet sammen med Per Pallesen, og den elskværdigt utålelige Rudy S. Kleutzner, som vi jo alle sammen elsker. Som en af Danmarks mest erfarne skuespillere har han indtaget hovedroller på prestigefyldte teatre og formår at skabe dybe forbindelser med sine karakterer, hvilket gør hans forestillinger både uforglemmelige og tankevækkende.

Udover sit arbejde på teateret har Tommy Kenter også gjort sig bemærket på det store lærred og i film og tv-serier, hvor hans talent fortsætter med at imponere og inspirere. Med sin dynamiske tilgang til skuespil og sit dedikerede engagement i sit håndværk er Tommy Kenter fortsat en af landets mest beundrede og respekterede skuespillere.

Book underholdning

Book ham som konferencier, hvor han kan krydre rollen med komik og sjove indfald. Han formår uden tvivl at fange sit publikums opmærksomhed ved enhver begivenhed. Og hvis din firmafest eller julefrokost kunne bruge et festligt og underholdende indspark, formår han også at indtage scenen med et livligt show.

Hvis Tommy Kenter skal underholde dine gæster eller publikum, så tag endelig kontakt til Showbizz Danmark. Vi besvarer alle spørgsmål angående ledighed og pris - så ring på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk. Vi ser frem til at finde det helt rette, underholdende indslag til din begivenhed.

Se meget mere på Instagram og YouTube!

Galleri
Pris
Print
Tommy Kenter stående ternet jakke blå baggrund

Ønsker du priser på Tommy Kenter, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?