Book Silja Okking på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Silja Okking

De bedste børnesange, krydret med jazz og skøn stemning!

Søde og sjove Silja Okking står i front og synger for børnene, men forældre og bedsteforældre er også mere end velkomne til at lytte med!

Silja Okking, født i Ystad i 1983, er en kendt vært fra en række programmer på DR’s børnekanal Ramasjang. Her har hun har skabt finurlige og ørehængende sange om alt fra kæledyr til popstjerner lavet af toiletruller. Udover dette har hun også været vært på børnenes MGP i 2019.

I dette show er der rig mulighed for at synge med på danske børnesange. Herudover kan man lytte til en masse skøn musik i en intim og hyggelig atmosfære, hvor små fortællinger og musikken står i fokus. Med Kaspar Jolin på guitar, Benjamin Koppel på saxofon og Silja selv på sang, er dette en oplevelse, der garanteret bliver både sjov og festlig for hele familien.

Silja Okking - bøger, skuespil og musik

Gennem årene har Silja Okking markeret sig som en dygtig personlighed i musik- og underholdningsbranchen. Hendes karriere spænder over forskellige kunstformer, og hun har efterhånden sat sit præg på flere områder.

I 2011 udgav Silja Okking sin debutplade, "Cirkusprinsesse", hvilket markerede begyndelsen på hendes musikalske rejse. Hun har desuden skrevet adskillige sange til mini MGP og Ramasjang generelt. Dette har bidraget til hendes anerkendelse som en talentfuld sangskriver.

Ud over sit arbejde inden for musikken har Silja også bevæget sig ind i skuespillets verden. I 2022 debuterede hun på Skuespilhuset i forestillingen "Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære" af Strid, hvor hun spillede rollen som Mitcho. Dette skuespil markerede en ny milepæl i hendes karriere og viste hendes alsidighed som kunstner.

Silja Okking har også vist sit talent som forfatter. Hendes litterære værker inkluderer "Håndbog for pigenørder" fra 2016 samt fantasy-bøgerne "Jeg er Saga" fra 2021 og "Jeg er Manto" fra 2023. Disse værker viser hendes evne til at skabe spændende og fantasifulde historier, der både er spændende for store og små.

Book koncert med Silja Okking

Lad den dynamiske trio med Silja Okking, Kaspar og Benjamin Koppel underholde børnene på et topniveau. Deres nærvær og genkendelige sange vil med garanti være et hit hos alle i publikum, både børn og voksne.

Kontakt Showbizz Danmark i dag for at booke dem til dit næste arrangement. Du kan enten ringe til os på telefonnummer 70 27 03 07 eller sende en mail til showbizz@showbizz.dk, så vi kan besvare dine spørgsmål om pris, tilgængelighed og mere.

Er du nysgerrig på hvad vi ellers kan tilbyde, så følg med på vores sociale medier, hvor vi regelmæssigt deler videoer af bands, solister, børnekendisser og meget mere. Du finder vores Instagramprofil og YouTube-kanal her. Vi tilbyder alt lige fra jazz og swing til foredrag og børneunderholdning.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Silja Okking, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?